Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тренінг «Інтеграція гендерних підходів у місцеві політики: нормативно-правова база та ефективні інструменти»

Дата: 18.02.2021 16:00
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

18 лютого 2021 року з 9.30 до 13.00 відбувся онлайн - тренінг на тему: «Інтеграція гендерних підходів у місцеві політики: нормативно-правова база та ефективні інструменти»

Учасниками і учасницями тренінгу стали представники та представниці місцевих органів самоврядування та військово-цивільних адміністрацій ОТГ Донецької області. Учасниками тренінгу з Великоновосілківської селищної ради стала заступник селищного голови Магарита Харітонова та керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Марія Челах.

Мета тренінгу: підвищення обізнаності представників та представниць органів місцевого самоврядування щодо впровадження гендерно орієнтованих підходів та розвитку місцевих громад.

Цілі тренінгу:

- Підвищення інформування представників та представниць Донецької області про використання гендерних підходів на місцевому рівні та нормативно-правові аспекти для забезпечення рівних прав та можливостей, потреб і пріоритетів жінок і чоловіків у місцевих громадах.

- Обговорення інструментів гендерно орієнтованого бюджетування, гендерного аналізу, гендерного аудиту та їх ролі у запровадженні гендерно чутливих місцевих політик.

- Обмін досвідом і обговорення викликів, пов’язаних із запровадженням гендерно чутливих політик та їх реалізації у контексті викликів, пов’язаних з конфліктом та COVID-19/

Під час заходу були обговорені такі питання: гендерний аналіз, гендерний аудит, гендерна обізнаність, гендерно-орієнтоване бюджетування, оцінка гендерного впливу, гендерно чутливі індикатори, гендерний моніторинг та інші.

Наприкінці тренінгу відбулася дискусія між учасниками та учасницями на тему викликів та можливостей для забезпечення інтеграції гендерних підходів у місцеві політики. У всіх учасників була можливість прийняти участь в обговоренні та в чаті до трансляції поставити свої питання та отримати відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь