Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Орієнтація у світі сучасних професій.

Дата: 19.02.2021 12:20
Кількість переглядів: 378

Кожний випускник навчального закладу, розмірковуючи над своїм майбутнім, перш за все вирішує, яку професію йому обрати. І в цей особливий період життя для підлітків, доречною буде допомога у оволодінні навичками самостійного вибору майбутньої професії.

В сучасних умовах необхідно виховувати конкурентноспроможну особистість, яка б мала не тільки високий інтелектуальний розвиток, а й ще була б психологічно підготовлена до виріїв нашого сьогодення.

З метою допомогти учням зорієнтуватися у світі сучасних професій, здійснити професійне самовизначення з урахуванням психолого-індивідуальних особистісних властивостей було проведено профорієнтаційний груповий захід для учнів Опорного навчального закладу Великоновосілківської гімназії з загальноосвітньою школою І ступеня Великоновосілківської селищної ради.

На заході фахівці Великоновосілківського районного центру зайнятості вели розмову з випускниками про важливі моменти, на які варто звертати увагу при виборі професії: інформованість, знання своїх нахилів, здібностей, рис характеру та темпераменту, вибір навчального закладу. Для закріплення кожного аспекту учні проходили цікаві інформаційно-розважальні завдання на знання професій, знарядь праці; психологічні тести на визначення типу професій .  Під час заходу учні задавали багато уточнюючих запитань щодо вибору професій, їх актуальності, про оплату праці тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь