Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Концерт-вітання "Ми низько вклоняємось любим жінкам!"

Дата: 05.03.2021 12:03
Кількість переглядів: 786

Фото без опису

Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі, свято, яке не обійшло уваги і жінок Великоновосілківської громади. Так, 5 березня в концертній залі Великоновосілківського селищного Будинку культури для прекрасної половини відбувся Концерт-вітання "Ми низько вклоняємось любим жінкам!", До Міжнародного жіночого Дня - 8 березня.

На вході перед концертом всім жінкам було вручено солодкі подарунки від Великоновослікіської селищної ради.

З вітальним словом до всіх жінок звернулася селищна голова Людмила Петрова. Щиро привітав із наступаючим прекрасним весняним святом 8 Березня! Побажав міцного здоров'я, величезного щастя, кохання і добра. «Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість та успіх у професійній діяльності! Добробуту і затишку в оселях, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні!» а також приємним подарунком для всіх мешканок громади стали привітання та квіти від голови Волноваської районної ради Сергія Кирилова.

Зі словами привітання, любові, вдячності і поваги до жінок звернулися перший заступник селищного голови Маргарита Харітонова, помічник народного депутата України Володимира Мороза – Андрія Росчупкін, військовий комісар Великоновосілківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Борис Денисов, начальник відділення поліції №1 Волноваського районного відділу поліції, підполковник  поліції Володимир Сарайли, заступник голови Великоновослікіської РДА Юрій Бакаєв.

Програма святкового концерту виявилася надзвичайно насиченою та різноманітною. Яскраві концертні номери у виконанні солістів і творчих колективів не залишили байдужими жодну представницю прекрасної статі.

Милі наші жінки!

Нехай кожний прожитий вами день буде сповнений коханням, сонячним світлом і теплом рідних душ.

Щиро вітаємо вас із прийдешнім святом – 8-го Березня !

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь