Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся конкурс «Міс Весняна Чарівність 2021»

Дата: 25.03.2021 18:51
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

Сьогодні в концертній залі Великоновосілківського селищного Будинку культури відбувся конкурс «Міс Весняна Чарівність 2021» організатором свята виступив Центр дитячої та юнацької творчості.

В заході в якості журі прийняли участь: селищний голова Людмила ПЕТРОВА, перший заступник селищного голови Маргарита ХАРІТОНОВА, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Валерій ГЛАДЧЕНКО та начальник управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Віктор КУЛАЖЕНКО.

За титул боролися 5 юних красунь громади на яких чекали нелегкі випробування. У залі панувала доброзичлива атмосфера, кожен хвилювався та підтримував свою фаворитку. Усі дівчатка різні, але об’єднує їх одне — вони вперше спробували себе в ролі моделей, та довели, що кожна з них має не лише гарну зовнішність, але й артистичність і харизму. Визначити фаворитку журі було не просто — всі учасниці вражали. Утім, корону та титул «Міс Весняна Чарівність 2021» отримала Дарина ГАРМАТІЙ, «Віце-Міс Весняна Чарівність 2021» Марія ІЛІЄНКО, «Міс Талант 2021» Аліна ЛАВРЕНТЮК, «Міс Грація 2021» Анастасія ОМЕЛЬЯН, «Міс Артистичність 2021» Олександра СИЧАК. Окрім цього Великоновосілківською селищною радою була запроваджена власна номінація, а саме «Міс Симпатія селищної ради 2021» яку виборола разом з грошовою винагородою від селищного голови Марія ІЛІЄНКО.

Всі учасниці отримали квіти та цінні подарунки.

Справжня краса подібна перлині: вона дуже рідкісна, але назавжди залишається в пам’яті тих, хто хоч раз зустрівся з нею. Вітаємо Всіх учасниць та висловлюємо подяку організаторам конкурсу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь