Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перегляд тарифів

Дата: 30.03.2021 16:03
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

Сьогодні в залі засідань Великоновосілківської селищної ради за участі голови Волноваської районної ради Сергія КИРИЛОВА, селищного голови Людмили ПЕТРОВОЇ, першого заступника селищного голови Маргарити ХАРІТОНОВОЇ, начальника відділу житлово-комунального господарства, архітектури селищної ради, директора КП «Великоновосілківської селищної ради» та громадськості  відбулися громадські обговорення щодо зміни тарифів:

  • на житлово-комунальні послуги по теплопостачанню, централізованому водопостачанню та водовідведенню, викачці та вивозу нечистот, збору та вивозу сміття (ТБО), у зв’язку з тим що, діючі тарифи прийняті рішенням селищної ради від 26.02.2020р. № 34 не забезпечують покриття фактичних витрат наданих комунальних послуг.
  • на житлово-комунальні послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, викачці та вивозу нечистот, збору та вивозу сміття (ТБО), у зв’язку з тим що, діючі тарифи прийняті рішенням селищної ради від 26.02.2020р. № 34 не забезпечують покриття фактичних витрат наданих комунальних послуг.

У зв’язку з підвищенням вартості на товарно-матеріальні цінності, поливно-мастильні матеріали, енергоносії, підвищення мінімальної заробітної плати та інших складових, на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» КП «Великоновосілківський комунхоз» проведено розрахунок тарифів на комунальні послуги.

За результатами обговорення розрахунки направлені на доопрацювання, повторні громадські обговорення назначені на 02.04.2021 на 9:00 годину ранку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь