Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Великоновосілківська ЦРЛ»

Дата: 05.04.2021 08:21
Кількість переглядів: 396

Фото без опису

За інформацією комунального некомерційного підприємства «Великоновосілківська ЦРЛ» далі лікарня у травні 2020 року для надання стаціонарної медичної допомоги пацієнтам хворим на гостру респіраторну хворобу спричинену COVID-19 було укладено договір з Національною службою здоров`я України.

На базі лікарні розгорнуто 45 ліжок, що складає 47,3% від загального ліжкового фонду (в тому числі 6 у відділенні екстреної медичної допомоги)

Відділення лікарні забезпечені сучасним медичним обладнанням на 100%. В наявності 11 апаратів ШВЛ; 10 централізованих кисневих точок; 19 кисневих концентраторів, які забезпечують 35 кисневих точок. Обладнання було частково отримано централізовано, від благодійних організацій, частково придбано самостійно. Для безперервного постачання електричної енергії придбано 2 генератори з АПКО (автоматичним перемикально-комутаційним обладнанням), частину коштів у сумі 263,1 тис.грн. було виділено з бюджету громади.

За період пандемії проліковано хворих з тяжким перебігом корона вірусної хвороби 472 особи (за 2020 рік-311 осіб, за I квартал 2021 року-179 осіб). Померло всього 24 мешканця громад колишнього Великоновосілківського району, що складає 0,07%.

Станом на 31.03.2021 року на стаціонарному лікуванні знаходиться 34 хворих на гостру респіраторну хворобу спричинену COVID-19 з тяжким перебігом, з них з підтвердженим ПЛР тестом 22 особи. У відділенні екстреної медичної допомоги знаходяться 6 хворих, з позитивним ПЛР тестом-3.

Розроблено проектно-кошторисну документацію на встановлення кисневої станції, на придбання якої виділено кошти з бюджету громади в сумі 850,0 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь