Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про головне – на апаратній нараді.

Дата: 06.04.2021 16:03
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

05 квітня 2021 році о 10:00 в залі засідань Великоновосілківської селищної ради відбулася апаратна нарада під керівництвом першого заступника селищного голови Маргарити ХАРІТОНОВОЇ за участі заступника селищного голови з питань виконавчих органів Валерія ГЛАДЧЕНКО, секретаря селищної ради Олексія ХРОМІЯ, керуючого справами виконавчого комітету Марії ЧЕЛАХ, начальників відділів і управління селищної ради.

Перед початком наради Маргарита Вікторівна привітала з минувшим Днем народження директора КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великоновосілківської селищної ради «Турбота» Олександра ГОРБУЛІНА та начальника сектору культури, молоді та спорту управління освіти, культури, сім`ї, молоді та спорту селищної ради Олену Єгорову.

Маргарита Вікторівна заслухала інформацію головного лікаря КП «Великоновосілківської селищної ради «Великоновосілківський центр первинної медико–санітарної допомоги» Марії БІНАТ про стан вакцинації в громаді від COVID-19. Марія Миколаївна повідомила що з 24 березня 2021року розпочато проведення вакцинації від гострої респіраторної хвороби спричиненої корона вірусом SARS-COV-2». Вакциновано на другому етапі 20осіб.

Крім того, мова йшла про стан проведення робіт з благоустрою територій в населених пунктах громади таких як встановлення контейнерів для твердих побутових відходів. Маргарита Вікторівна озвучила основні завдання та напрямки, які потрібно буде виконати по благоустрою парків, скверів, громадських туалетів та кладовищ. Також обговорено плани з організації підготовки до озеленення населених пунктів громади, а саме реалізацію екологічного проекту «Озеленення планети» в Україні» який пройде на території Великоновосілківської селищної ради 10 березня. На ці потреби Великоновосілківською селищною радою закуплено саджанці дерев та кущів в кількості 300 шт. та троянд 300 шт.

Начальник управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Віктор КУЛАЖЕНКО, доповів про процес підготовки заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи, Дня Європи та Великодня.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності селищної ради Вікторія ПАРПАРА повідомила що на 12 квітня 2021 року запланована зустріч членів робочої групи з розробки Стратегічного розвитку Великоновосілківської селищної ради та про стан підготовленої аналітичної інформації.

По завершенню наради Маргарита Вікторівна проаналізувала стан виконання протокольних доручень, зупинилася на питаннях підготовки до чергових засідань виконавчого комітету та сесії селищної ради та зробила відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь