Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр «Турбота» повідомляє

Дата: 24.04.2021 12:15
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

Центр «Турбота» повідомляє про відновлення надання перукарських послуг з 01 травня для осіб похилого віку та осіб з інвалідністю. Перукар буде знаходитись у приміщенні Великоновосілківського СБК, на першому поверсі.

У зв´язку з ліквідацією територіального центру та створення нової структури  «Центр «Турбота» змінилися умови та порядок надання соціальних послуг. Тепер надання перукарських послуг буде здійснюватись з урахуванням сукупного доходу особи:

- за бюджетні кошти (безкоштовно);

- за кошти отримувача (за плату);

 

Щоб отримати послугу перукаря необхідно:

 

1. Звернутися за місцем проживання до відділів соціального забезпечення населення та охорони здоров´я, які знаходяться при Великоновосілківській селищній раді, Комарській та Старомлинівській сільських радах.

2. Подати заяву до відділу для оформлення необхідних документів та для прийняття рішення про надання перукарської послуги, в якому буде зазначено, на якій основі буде надаватися перукарська послуга (за бюджетні кошти та за кошти отримувача).

3. Прийом громадян з даного питання відділом соціального забезпечення населення та охорони здоров´я Великоновосілківської селищної ради буде здійснюватися щопонеділка та щосереди.

4. Для подання заяви при собі необхідно мати паспорт та копію,  довідку  про  склад  сім’ї,  довідку  про  доходи (за минулі 6 місяців   на  момент  звернення) копію довідки МСЕК (за наявністю інвалідності).

5. Отримати послугу перукаря можна буде після прийнятого рішення відділом соціального забезпечення населення та охорони здоров´я, в якому буде зазначено на якій основі буде надаватися перукарська послуга (за бюджетні кошти або  за кошти отримувача).

6. Про прийняте рішення Вас повинен повідомити  відділ соціального забезпечення населення та охорони здоров´я за місцем проживання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь