Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЛЮДМИЛА ПЕТРОВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА 76-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 08.05.2021 14:34
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

Найбільше з людських лих – війна. Вона забирає батьків, чоловіків, синів, розлучає коханих, привласнює молодість, відбирає життя…Друга світова стала найбільш кривавою і безпощадною в історії людства. Травень 1945 року для Європи ознаменував собою закінчення наймасштабнішого військового конфлікту. Щороку 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, а 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, щоб гідно вшанувати подвиг нашого народу та його визначний внесок у Перемогу.

Сьогодні о 12:00 годині ранку біля Братської могили і стели Меморіального комплексу «Воїн - визволитель» смт Велика Новосілка відбувся Мітинг – реквієм «Наша пам’ять нетлінна, вдячність безмежна» До Дня пам’яті та примирення і 76 – ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Селищний голова Людмила ПЕТРОВА керівники та почесні гості селищної ради взяли участь в урочистостях та поклали квіти до Братської могили і стели Меморіального комплексу «Воїн - визволитель». В ході проведення мітингу було реалізовано акцію «Маки червоні – символ пам’яті  і спогад війни», яка красномовно свідчить, що – Наша пам’ять про трагічні роки Другої світової – нетлінна, а вдячність переможцям – безмежна! Випуск кульок в небо, як символ Перемоги, миру та спокою на нашій землі. Автопробіг - організований воїнами – інтернаціоналістами районної організації Українського союзу ветеранів Афганістану і миротворцями, разом з представниками ветеранських організацій та жителями населених пунктів громади які поклали квіти до Братських могил та пам’ятників селянам, які загинули у роки Другої світової війни по всій території громади.

Пам’ять загиблих, а також всіх ветеранів, хто не дожив до сьогоднішнього дня, вшанували хвилиною мовчання. 

Заходи відбулися з дотриманням карантинних обмежень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь