Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЛЮДМИЛА ПЕТРОВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА 76-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 08.05.2021 14:34
Кількість переглядів: 503

Фото без опису

Найбільше з людських лих – війна. Вона забирає батьків, чоловіків, синів, розлучає коханих, привласнює молодість, відбирає життя…Друга світова стала найбільш кривавою і безпощадною в історії людства. Травень 1945 року для Європи ознаменував собою закінчення наймасштабнішого військового конфлікту. Щороку 8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, а 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, щоб гідно вшанувати подвиг нашого народу та його визначний внесок у Перемогу.

Сьогодні о 12:00 годині ранку біля Братської могили і стели Меморіального комплексу «Воїн - визволитель» смт Велика Новосілка відбувся Мітинг – реквієм «Наша пам’ять нетлінна, вдячність безмежна» До Дня пам’яті та примирення і 76 – ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Селищний голова Людмила ПЕТРОВА керівники та почесні гості селищної ради взяли участь в урочистостях та поклали квіти до Братської могили і стели Меморіального комплексу «Воїн - визволитель». В ході проведення мітингу було реалізовано акцію «Маки червоні – символ пам’яті  і спогад війни», яка красномовно свідчить, що – Наша пам’ять про трагічні роки Другої світової – нетлінна, а вдячність переможцям – безмежна! Випуск кульок в небо, як символ Перемоги, миру та спокою на нашій землі. Автопробіг - організований воїнами – інтернаціоналістами районної організації Українського союзу ветеранів Афганістану і миротворцями, разом з представниками ветеранських організацій та жителями населених пунктів громади які поклали квіти до Братських могил та пам’ятників селянам, які загинули у роки Другої світової війни по всій території громади.

Пам’ять загиблих, а також всіх ветеранів, хто не дожив до сьогоднішнього дня, вшанували хвилиною мовчання. 

Заходи відбулися з дотриманням карантинних обмежень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь