Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великоновосілківська гімназія з ЗОШ Іс. Великоновосілківської селищної ради, Донецької області бере участь у Всеукраїнському змаганні Хештег-Марафон #SafetyChallenge "Безпека на дорозі - безпека життя!"

Дата: 08.06.2021 20:03
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

В рамках третього етапу Всеукраїнського змагання Хештег-Марафон #SafetyChallenge #Love30Ukraine команда виявила проблему, яка створює загрозу життю та здоров’ю учасникам дорожнього руху. По вуліці Веселій відсутня дорожня розмітка, не встановлені дорожні знаки, які б інформували водіїв про ризик наїзду на пішохода, а пішоходам створювали б безпечні умови пересування ділянкою вулиці, на якій знаходиться навчальний заклад Великоновосілківська гімназія. Після того, як ми створили макет того, як має виглядати проїжджа частина біля гімназії наша команда звернулася до органів місцевої влади за допомогою в реалізації інфраструктурного проєкту «Безпечна дорога до школи». В першу чергу команда звернулися до начальника управління ОКСМС Кулаженко Віктора Сергійовича. З його допомогою було складено лист-звернення та організована зустріч з Великоновосілківським селищним головою Петровою Людмилою Василівною. Учасники команди звернулися з проханням посприяти у встановленні дорожніх знаків та нанесенні дорожньої розмітки.

Лист-звернення було зареєстровано та протягом тижня отримано відповідь, з якої ми дізнались, що наш проєкт буде реалізовано в повному обсязі протягом червня місяця цього року.

Щиро вдячні за співпрацю та підтримку начальнику управління ОКСМС Кулаженку Віктору Сергійовичу, Великоновосілківському селищному голові Петровій Людмилі Василівні та всьому депутатському корпусу Великоновосілківської селищної ради за розуміння проблеми та швидке її вирішення.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь