Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали медичних працівників Великоновосілківської селищної ради з професійним святом

Дата: 18.06.2021 22:33
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

Щорічно у третю неділю червня всі українські медики – лікарі, фельдшери, медсестри та медбрати, акушери, лаборанти, санітари…– всі, хто своєю працею стоїть на сторожі людського здоров’я, відзначають професійне свято - День медичного працівника.

Це гарна нагода знову подякувати нашим медикам за їх сумлінну працю. Останній рік боротьби з коронавірусною хворобою показав усім нам, наскільки жертовною та складною є робота людей в білих халатах.

Під час урочистостей, які відбулися 18 червня 2021 року, директор КНП «Великоновосілківська районна лікарня» Євгенія БАЛАБАН та головний лікар КП «Великоновосілківської селищної ради «Великоновосілківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марія БІНАТ підсумували роботу медичних закладів за попередній період та привітали своїх колег зі святом.

Медичні працівники Великоновосілківської селищної ради приймали вітання з нагоди професійного свята від голови Волноваської районної ради Сергія ДЕМЧЕНКА, першого заступника селищного голови Маргарити ХАРІТОНОВОЇ  та гостей заходу.

Вони зазначили, що праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних: саме медичні працівники у найскрутніші хвилини допомагають боротися за найцінніший скарб - здоров’я та життя людей.

Медичні працівники КНП «Великоновосілківська центральна районна лікарня», КП «Великоновосілківської селищної ради «Великоновосілківський центр ПМСД», Мар’їнської міськрайонної філії ДУ «Донецький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», фельдшерської бригади підстанції Великоновосілківського району СШМД м.Донецька- ВСП КНП «ОЦЕМД та МК» були відмічені почесними грамотами виконавчого комітету Великоновосілківської селищної ради та матеріально заохочені.

Шановні медичні працівники! У переддень свята від усіх жителів громади прийміть вітання і побажання здоров’я, довголіття, особистого щастя, родинного затишку і тепла, успіхів і наснаги, впевненості у завтрашньому дні, шани і вдячності від людей!

Хай завжди панує поміж вас порозуміння, злагода і повага. Глибока подяка вам за сумлінну працю, витримку і вміння дарувати людям радість життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь