Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися конкурси на посади директорів шкіл

Дата: 02.07.2021 12:59
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

Саме від директора залежить якість та безпека освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти. Директор зобов’язаний не лише володіти ґрунтовними знаннями у сфері освітнього законодавства, а й організаторськими та комунікаторськими здібностями.

Лише володіючи цими знаннями та навичками, лише будучи людиною відповідальною, рішучою, готовою до змін та нововведень, експериментів, справедливою і небайдужою до своєї роботи, керівник зможе попереджати та вирішувати конфлікти, забезпечувати дотримання прав учасників освітнього процесу у закладі та, насамперед, робити навчання і роботу у школі комфортними і безпечними. Щоб знайти такого кандидата і важливо проводити конкурс на посаду керівника закладу освіти.

Проведення такого конкурсу - це не лише прояв демократії та справедливості, а й можливість оновити управлінський менеджмент та знайти, дійсно, гідних кандидатів, які готові змінювати  заклади освіти та освітню діяльність в цілому.  

За результатами проведеного конкурсу вирішено:

1.Призначити на посаду директора Великоновосілківської гімназії з загальноосвітньою школою І ступеня Великоновосілківської селищної ради Донецької області ДІГТЯРЕНКО Любов Іванівну з 01.07.2021 року по 30.06.2023 року;

2.  Призначити на посаду директора Старомайорського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Великоновосілківської селищної ради Донецької області ЄНЮ Галину Миколаївну з 29.08.2021 року по 28.08.2023 року;

3. Призначити на посаду директора Розливенського закладу загальної середньої освіти Великоновосілківської селищної ради ТАХТАРОВУ Ірину Сергіївну з 21.08.2021 року по 20.08.2023 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь