Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася сесія селищної ради

Дата: 02.07.2021 13:54
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

30 червня 2021 року о 10:00 годині під головуванням Людмили ПЕТРОВОЇ, Великоновосілківського селищного голови відбулося засідання чергової десятої сесії Великоновосілківської селищної ради 8-го скликання.

У роботі сесії прийняли участь голова Волноваської районної ради Сергій ДЕМЧЕНКО, керівники комунальних підприємств селищної ради, начальник управління, начальники відділів селищної ради, апарат селищної ради.

Було заслухано ряд важливих для громадян питань та затверджено декілька цікавих та корисних для громади програм серед яких:

1. «Про Програму «Забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і територій Великоновосілківської селищної ради від надзвичайних ситуацій техногенного  та природного характеру на 2021-2023 роки». З метою забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і територій  Великоновосілківської селищної ради та ефективних дій щодо попередження і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, ліквідації пожеж і рятування людей на пожежах та аваріях.  Дана Програма заснована на показниках техногенно-природної небезпеки території Великоновосілківської селищної ради, заходах державного регулювання, спрямованих на забезпечення захисту населення і територій. Програма визначає мету та пріоритетні напрямки дій в 2021 році щодо подолання негативних наслідків кризи в реальній сфері цивільного захисту.

2. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території селищної ради за 5 місяців 2021 року. Спільними зусиллями з органами місцевого самоврядування здійснювалася робота щодо вдосконалення діяльності служби дільничних офіцерів поліції. З метою формування у населення позитивної громадської думки та для забезпечення гласності в роботі дільничних офіцерів поліції відділенням поліції організовано проведення щоквартальних звітів перед населенням та виступів на сходах громадян.

Також прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному вебсайті Великоновосілківської селищної ради в розділі «Офіційні документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь