Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Круглий стіл

Дата: 26.07.2021 08:23
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

23 липня 2021 року о 8:00 відбувся круглий стіл для здобувачів/ок освіти «Як діє місцева ініціатива в нашій громаді». Захід проходив за адресою смт. Велика Новосілка, вул. Азовська, 1, у приміщенні Великоновосілківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2.

У заході прийняли участь керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Марія ЧЕЛАХ та начальник відділу економічного розвитку та інвестиційної діяльності селищної ради Вікторія ПАРПАРА.

Проєкт «Місцева ініціатива в дії» реалізується ГО «Великоновосілківське районне товариство греків «АНАЄНІСІ» в межах програми ООН із відновлення та розбудови миру за організаційної підтримки ГО «Взаємодія – Плюс» та фінансування урядів Данії, Швейцарії, Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь