Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася сесія селищної ради

Дата: 09.08.2021 10:30
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

9 серпня 2021 року о 10:00 годині під головуванням Людмили ПЕТРОВОЇ, Великоновосілківського селищного голови відбулося засідання позачергової одинадцятої сесії Великоновосілківської селищної ради 8-го скликання.

У роботі сесії прийняли участь керівники комунальних підприємств селищної ради, начальники управлінь та відділів селищної ради.

Було заслухано ряд важливих для громади питань серед яких:

1. Про призначення директора Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Дружба» Великоновосілківської селищної ради» - сесія прийняла рішення призначити АЛЄКСЄЄВУ Оксану Григорівну директором Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Дружба» та доручила селищному голові Людмилі ПЕТРОВІЙ укласти з АЛЄКСЄЄВОЮ Оксаною Григорівною контракт відповідно до чинного законодавства.

2. Про призначення директора Комунального підприємства Великоновосілківської селищної ради «Великоновосілківський стадіон «Колос» - сесія прийняла рішення призначити ВАЛЬКЕВИЧА Марка Едуардовича директором Комунального підприємства Великоновосілківської селищної ради «Великоновосілківський стадіон «Колос» та доручила селищному голові Людмилі ПЕТРОВІЙ укласти з ВАЛЬКЕВИЧ Марком Едуардовичем контракт відповідно до чинного законодавства.

3. Про створення комісії з питань розгляду та вирішення земельних спорів на території Великоновосілківської селищної ради. З метою забезпечення об’єктивного і своєчасного вирішення земельних спорів на території Великоновосілківської селищної ради щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, додержання громадянами правил добросусідства вирішено створити комісію затвердити її персональний склад та положення. До повноважень Комісії належить розгляд земельних спорів у межах населених пунктів Великоновосілківської селищної ради та не відносяться розгляд питань щодо розподілу земельних ділянок між співвласниками житлового будинку та співвласниками земельних ділянок.

У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному вебсайті Великоновосілківської селищної ради в розділі «Офіційні документи»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь