Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася сесія селищної ради

Дата: 09.08.2021 10:30
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

9 серпня 2021 року о 10:00 годині під головуванням Людмили ПЕТРОВОЇ, Великоновосілківського селищного голови відбулося засідання позачергової одинадцятої сесії Великоновосілківської селищної ради 8-го скликання.

У роботі сесії прийняли участь керівники комунальних підприємств селищної ради, начальники управлінь та відділів селищної ради.

Було заслухано ряд важливих для громади питань серед яких:

1. Про призначення директора Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Дружба» Великоновосілківської селищної ради» - сесія прийняла рішення призначити АЛЄКСЄЄВУ Оксану Григорівну директором Комунального підприємства «Дитячий оздоровчий заклад «Дружба» та доручила селищному голові Людмилі ПЕТРОВІЙ укласти з АЛЄКСЄЄВОЮ Оксаною Григорівною контракт відповідно до чинного законодавства.

2. Про призначення директора Комунального підприємства Великоновосілківської селищної ради «Великоновосілківський стадіон «Колос» - сесія прийняла рішення призначити ВАЛЬКЕВИЧА Марка Едуардовича директором Комунального підприємства Великоновосілківської селищної ради «Великоновосілківський стадіон «Колос» та доручила селищному голові Людмилі ПЕТРОВІЙ укласти з ВАЛЬКЕВИЧ Марком Едуардовичем контракт відповідно до чинного законодавства.

3. Про створення комісії з питань розгляду та вирішення земельних спорів на території Великоновосілківської селищної ради. З метою забезпечення об’єктивного і своєчасного вирішення земельних спорів на території Великоновосілківської селищної ради щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, додержання громадянами правил добросусідства вирішено створити комісію затвердити її персональний склад та положення. До повноважень Комісії належить розгляд земельних спорів у межах населених пунктів Великоновосілківської селищної ради та не відносяться розгляд питань щодо розподілу земельних ділянок між співвласниками житлового будинку та співвласниками земельних ділянок.

У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному вебсайті Великоновосілківської селищної ради в розділі «Офіційні документи»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь