Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з директорами шкіл Громади

Дата: 16.08.2021 16:32
Кількість переглядів: 297

12 серпня 2021 Великоновосілківський селищний голова Людмила ПЕТРОВА провела робочу нараду з директорами шкіл громади. У нараді взяли участь перший заступник селищного голови Маргарита ХАРІТОНОВА, начальник Управління освіти, культури, сім’ї , молоді та спорту селищної ради Віктор КУЛАЖЕНКО, головний лікар Комунального підприємства «Великоновосілківської селищної ради «Великоновосілківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марія БІНАТ.

У ході зустрічі розглянуто питання про особливості організації освітнього процесу у новому навчальному році, про готовність закладів до роботи з використанням технологій дистанційного навчання, про виконання протиепідемічних заходів у закладах освіти. У конструктивному діалозі обговорювалося питання організації харчування учнів.

Також з педагогами спілкувалася головний лікар Марія БІНАТ, котра, з-поміж іншого, торкнулася теми щеплення. На сьогодні, наголосила, у Громаді є у наявності вакцини, і люди з різним станом здоров’я мають право обрати будь-яку. Вже зараз йдеться про ймовірність відміни вже у вересні «зеленого» рівня епіднебезпеки. Що тоді робитимуть ті, хто не вакцинувалися? Як приклад, Марія Миколаївна навела деякі країни Європи, де без документу про вакцинацію не пускають ані до кафе, ані до звичайних магазинів.

Керівники установ, закладів, підприємств, організацій, повинні, перш за все, пам’ятати про відповідальність: за кожним із них – колективи, люди. Ризики дуже великі, і про обмеження, що чекають на громаду у майбутньому у зв’язку з приходом нових штамів, можна лише здогадуватися. Так, є люди, стан здоров’я яких викликає питання з приводу вакцинації, але їхній відсоток відносно прийнятний. Але такого, щоби просто «Я не хочу», бути не повинно. Має бути громадянська відповідальність адже вже сьогодні існують прогнози нокдауну.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь