Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада щодо відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 19.08.2021 15:42
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Сьогодні Великоновосілківської селищний голова Людмила ПЕТРОВА провела робочу нараду щодо підготовки та відзначення в Громаді 30-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України.

 «Всі заплановані заходи з відзначення в Громаді 30-ї річниці незалежності України повинні пройти на високому організаційному рівні»,- наголосила селищний голова.

Згідно із затвердженим планом заходів з підготовки та відзначення в Громаді 30-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України учасники наради обговорили ряд питань щодо належного забезпечення святкування цих державних свят.

В ході наради було розглянуто питання щодо відзначення почесними грамотами мешканців Громади з нагоди 30-ї річниці незалежності України кращих представників установ, організацій, органів місцевого самоврядування Громади.

Під час наради учасники заслухали начальника відділу культури, сім`ї, молоді та спорту управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Олену ЄГОРОВУ, яка повідомила про проведення культурно-мистецьких та спортивних заходів, які відбудуться в рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України на території громади.

Людмила Василівна акцентувала увагу присутніх на необхідності вжиття додаткових заходів з благоустрою територій, святкового оформлення населених пунктів Громади з використанням державної символіки та встановлення Державних Прапорів України на всіх адміністративних установах, організаціях та підприємствах.

По закінченню наради Людмила Василівна надала окремі доручення керівникам відділів, управлінню та комунальним підприємствам селищної ради, які забезпечують і відповідають за організацію конкретних заходів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь