Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкові заходи

Дата: 24.08.2021 17:53
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

В Великоновосілківській селищній раді в рамках святкування в Громаді Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України було організовано та проведено ряд заходів. Серед яких «Парад дитячого транспорту», «Парад наречених», «Парад бабусь» в якому міг прийняти участь будь-який мешканець Громади та флешмоб «Ім`я землі моєї -Україна»

Після чого на центральній площі смт Велика Новосілка на урочистостях з нагоди святкування Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України Великоновосілківський селищний голова Людмила ПЕТРОВА зі сцени привітала всіх мешканців Громади зі святами.

Та нагородила Почесними Грамотами та висловила Подяки від Великоновосілківської селищної ради:

1. ШАПОВАЛОВА Людмила Анатоліївна – інспектор відділу організаційної роботи, документування та контролю Великоновосілківської селищної ради

за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, участь у громадському житті Великоновосілківської селищної ради та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України.

2. ЄГОРОВА Олена Олександрівна – начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Великоновосілківської селищної ради

за професіоналізм, самовідданість і вірність обраній справі, відродження, збереження та розвиток культури рідного краю та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України.

3. Молодіжний центр «Нові горизонти» (селище Роздольне)

за активну життєву позицію, новаторські ідеї, творчий підхід, організацію святкових заходів та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України.

4. Творче об`єднання «Натхнення»

за значний внесок у збагачення культурно-мистецької спадщини Громади, високу професійну майстерність, сумлінну працю та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України.

5. Сімейна пара Марченко

З нагоди святкування 30 річниці сімейного життя та святкування 30-ої річниці Незалежності України.

Бажаємо вам стабільного достатку, щедрих подарунків від долі та великих можливостей від життя. Хай не зітреться, не зблякне і не втратить своєї фортеці та сили перли вашої любові!

6. ЄФИМОВА Олена Олександрівна

З ювілейним тридцятиріччям Дня народження та з нагоди святкування 30-ої річниці Незалежності України.

Бажаємо високої швидкості в досягненні цілей, яскравого світла щастя в душі, високої позначки достатку в житті в неймовірної удачі кожен день.

Всіх жителів та гостей Громади чекав святковий концерт «Україна святкова в піснях», святкова дискотека та святковий салют.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь