Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних витрат

Дата: 26.08.2021 11:39
Кількість переглядів: 431

20 серпня 2021 року у залі засідань Великоновосілківської селищної ради відбулось чергове засідання комісії «З питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій стипендій та інших соціальних виплат».

Станом на 01 серпня 2021 року загальна заборгованість по Великоновосілківській селищній територіальній громаді складає 3696,2 тис.грн.

У засіданні взяли участь: Харітонова М.В. - перший заступник селищного голови, Хромій О.І. - секретар селищної ради, Красьоха В.В. - начальник відділу з питань юридичного забезпечення та управління персоналом, Воробцова В.О. - начальник відділу з питань соціального забезпечення населення та охорони здоров’я селищної ради, Буряк С.О. - директор Великоновосілківського районного центру зайнятості,  Яківець Т.Д. – головний державний ревізор – інспектор Мар’їнского відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення наменальних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУДПС у Донецькій області, Саричева О.Г. - головний спеціаліст відділу доходів фінансового відділу, Кравченко Л.І. – начальник відділу обслуговування громадян №15 (сервісний центр) ГУ ПФУ в Донецькій області.

На засідання комісії були запрошені фізичні та юридичні особи у яких вже тривалий час спостерігається заборгованість зі сплати податків та ЄСВ.  В ході засідання комісії розглянуті причини виникнення податкового боргу. Були надані поради та консультації з метою прискорення погашення заборгованості та недопущення її зростання.

Платникам рекомендовано в найкоротший термін забезпечити погашення заборгованості в повному обсязі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь