Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги землевласників та землекористувачів земельних ділянок!

Дата: 03.09.2021 08:16
Кількість переглядів: 592

Фото без опису

 

Шановні жителі Великоновосілківської селищної ради, керівники підприємств, установ, організацій різних форм власності! З метою забезпечення санітарного та естетичного стану Великоновосілківської селищної ради, просимо утримувати у чистоті та порядку земельні ділянки, що знаходяться у вашій приватній власності або користуванні, та прилеглі до них території.

Нагадуємо, що відповідно до «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші на території населених пунктів Великоновосілківської селищної ради»:

- підприємства (приватні підприємці), установи, організації забезпечують благоустрій та утримання в належному стані земельних ділянок, наданих їм на праві власності чи користування;

- на територіях ділянок, відведених під будівництво, та прилеглих територіях відповідальність за збереження зелених насаджень і належний догляд за ними, а також знищення бур’янів покладається на керівників підприємств, установ, організацій та громадян, яким земельні ділянки відведені з вказаною метою;

- власник або користувач присадибної ділянки здійснює благоустрій цієї ділянки та утримує в належному стані (прибирання від сміття, косіння) прилеглу територію.

Прилегла територія - це територія, що прилягає до виробничої території, території землеволодінь суб’єктів господарювання по всьому периметру (зі сторони вулиць до проїжджої частини включно бордюр і 1 м за ним (на дорогах з м’яким покриттям – до осьової лінії), а з інших сторін на відстані 10 м для індивідуальних житлових будинків та 20 м для інших будівель від межі землеволодіння) для її благоустрою та утримання в чистоті і порядку.

Звертаємо вашу увагу, що порушення у сфері благоустрою тягнуть за собою накладання штрафів на громадян у сумі від 340 грн. до 1360 грн., на посадових осіб та громадян - суб’єктів господарської діяльності - від 850 грн. до 1700 грн. Сума визначається адміністративною комісією.

Ні для кого не секрет, що цвітіння амброзії випадає на серпень - вересень. У нашій громаді з кожним роком збільшується кількість хворих на алергію. Тому просимо вас бути відповідальними, берегти околиці і вчасно косити траву.

Інспектори перевіряють магазини, офіси і установи всіх форм власності. Не важливо, власник ти або мешканець приміщення за правилами благоустрою, необхідно подбати про навколишнє середовище.

Будьмо відповідальними! Адже наша Громада - наш дім і всі ми хочемо бачити її чистою, охайною та затишною, а це багато в чому залежить від кожного із нас.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь