Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято села Андріївка!

Дата: 13.09.2021 08:04
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

День села – це свято єднання!

Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої Громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Сонячного суботнього дня, 11 вересня, завітало свято у Андріївку.

Концертна програма була насиченою та максимально різноманітною, всі присутні могли насолодитися святковим концертом «Андріївка рідна, неповторна, єдина!», змаганнями стронгменів «Богатирі Андріївки 2021», святковою дискотекою «Танцюють всі»

Із теплими словами до своїх односельців звернувся інспектор відділу організаційної роботи, документування та контролю селищної ради Анатолій ІВАНЧЕНКО. Вітаючи односельчан зі святом, Анатолій Михайлович подякував тим людям, які небайдужі до проблем Громади та беруть активну участь у житті села. А також побажав всім односельцям розквіту, міцного здоров’я та добробуту Громаді, наголосивши , що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

У цей день на свято завітали селищний голова Людмила ПЕТРОВА, депутат районної ради Сергій КИРИЛОВ та депутат районної ради Сергій НАЗАРЕНКО.

Людмила Василівна  привітала усіх присутніх зі святом  та підкреслила, що  щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал», – зазначила Людмила Василівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь