Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте відкриття ЦНАП

Дата: 17.09.2021 15:03
Кількість переглядів: 458

 

Фото без опису

Сьогодні відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг в Великоновосілківській селищній раді за адресою смт Велика Новосілка, вул. Центральна, 31А.

У нашому суспільстві завжди була потреба у розвитку та підтримці довіри громадян до органів влади. Завдяки децентралізації влади та об’єднанню громад постійно розширюються можливості органів місцевого самоврядування. Інтеграція надання адміністративних послуг дуже важливий компонент пакету реформ у децентралізації. Головне у цьому своєчасне, повне та якісне надання адміністративних послуг населенню. ЦНАП Великоновосілківської селищної ради розпочав свою роботу 21 квітня 2021 року. Затверджено 135 послуги, які зможуть  отримати громадяни. Станом на 14 вересня 2021 року через ЦНАП надано 1458 адміністративних послуг.

Сьогодні у селищі Велика Новосілка починає роботу ЦНАП, який працюватиме для жителів громади. Ми раді були вітати шанованих гостей на урочистій церемонії відкриття  Центру надання адміністративних послуг – селищного голову Людмилу ПЕТРОВУ, голову Волноваської районної ради Сергія ДЕМЧЕНКО, директора департаменту економіки облдержадміністрації Геннадія МАР`ЯНЕНКО, начальника відділу розвитку системи надання адміністративних послуг управління розвитку підприємства, адміністративних послуг та ринкового середовища департаменту економіки облдержадміністрації Тетяну БЕРВЕНОВУ та депутатів районної ради.

Право перерізати стрічку та першою відкрити двері Центру надання адміністративних послуг було надано селищному голові – Людмилі ПЕТРОВІЙ.

Шановні працівники, ті, хто в цей нелегкий час працює на ниві надання адміністративних послуг.

Бажаємо вам міцного здоров’я, вдячних відвідувачів та нових звершень! Саме ваша наполеглива праця приведе Україну до процвітання, а її народ – до щасливого життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь