Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! Важлива інформація!

Дата: 21.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 329

Доводимо до відома, що постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2021 року № 954 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 і від 29 червня 2021 р. № 677» затверджено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2» (із змінами), що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19.

Зокрема, ухвалені зміни набирають чинності з 20 вересня 2021 року і передбачають, що СОVID-сертифікат матиме дві опції (так звані «жовтий» або «зелений») та міститиме інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (діє 72 години) або одужання від гострої респіраторної хвороби СОVID-19. Отже, «жовтий» сертифікат матиме інформацію про перше щеплення, а «зелений» - про повний курс.

У разі встановлення в області:

- «жовтого» рівня епідемічної небезпеки дозволено розміщення відвідувачів

та проведення масових заходів у закладах громадського харчування розважальних закладах (нічних клубах) за наявності у всіх учасників та відвідувачів (крім неповнолітніх) та 80% персоналу «жовтих» або «зелених СОVID -сертифікатів;

- «червоного» рівня епідемічної небезпеки скасовано заборону на роботу закладів громадського харчування з 11-ї години до 6-ї години наступної доби, але натомість дозволено приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування, торговельного і побутового обслуговування населення, діяльність ринків за умови наявності у всіх учасників та відвідувачів (крім неповнолітніх) та 100% персоналу «зелених» СОVID -сетрифі катів.

З повним текстом постанови можна ознайомитись на сайті Кабінету Міністрів України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь