Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конференція організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку Донецької області

Дата: 13.10.2021 20:12
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

З 10 по 12 жовтня 2021 року в Донецькій області відбулася Конференція організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку на базі комунального підприємства «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» (м. Святогірськ).

У Конференції взяли участь Вікторія ВОРОБЦОВА – начальник відділу з питань соціального забезпечення населення та охорони здоров’я селищної ради та Оксана АЛЕКСЄЄВА – директор КП «Дитячий оздоровчий заклад «Дружба» Великоновосілківської селищної ради»

Конференції організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку Донецької області відбувся під головуванням заступниці голови облдержадміністрації Юлії Костюніної, яка привітала організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку з успішним завершенням оздоровчої кампанії 2021.

Юлія Костюніна зауважила, що другий рік поспіль оздоровча кампанія дітей проходить в умовах світової пандемії, впроваджених карантинних та протиепідемічних заходів. 11 дитячих закладів провели оздоровчу кампанію навіть в таких складних умовах.

З підведенням підсумків оздоровчої кампанії 2021 року виступила директорка Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олена Токарева, яка зазначила, що завдяки злагодженої і високоорганізованої роботи колективів закладів та причетних служб оздоровлення пройшло без ускладнень і спалахів.

Також Олена Токарева зазначила, що протягом оздоровчої кампанії 2021 року понад 18 тисяч дітей, у тому числі 14 тисяч дітей пільгової категорії, скористалися послугами оздоровлення та відпочинку.

Олена Токарева звернула увагу, що пріоритетним в діяльності дитячих закладів є безпечне, комфортне та якісне оздоровлення та відпочинок дітей.

Під час Конференції відбулось вручення свідоцтв про проходження державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку серед яких КП «Дитячий оздоровчий заклад «Дружба» Великоновосілківської селищної ради» та нагородження колективів дитячих закладів оздоровлення та відпочинку грамотами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації за професійні досягнення, високу майстерність та прагнення до вдосконалення в професійній діяльності серед яких колектив «Дружби»

Вітаємо!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь