Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо на навчання в програмі Академії Cisco та Oracle Academy.

Дата: 28.10.2021 14:53
Кількість переглядів: 436

Фото без опису

27 жовтня 2021 Великоновосілківський селищний голова Людмила ПЕТРОВА провела зустріч с вчителями інформатики Нескучненської ЗЗСО  І-ІІІ ступенів імені М.О. Корфа  Ігорем АВІЛОВИМ та Великоновосілківської гімназії з загальноосвітньою школою  І ступеня Олексієм АФЕНДІКОВИМ на якій розповіла про можливість навчання в програмі Академії Cisco та Oracle Academy.

Навчальна програма Академії Cisco охоплює широкий перелік тем - від основ організації та обслуговування мереж до більш складних понять IT, таких як мережева безпека, використання складних інструментів пошуку та усунення несправностей. Особливо корисно для студентів кафедри наявність серед навчальних курсів Академії Cisco цілої низки дисциплін присвячених Інтернету речей (IoT). Майбутні фахівці отримують змогу дізнатися про найновіші розробити від одного з лідерів галузі.

Завдяки статусу інституціонального учасника програми академії Oracle, який отримав Факультет інформаційних технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка, студентам кафедри доступні ресурси для вивчення інформаційних технологій, що дозволяють розширити знання, відпрацьовувати навички, впроваджувати інновації і таким чином отримати конкурентні переваги в технологічних сферах. Комплексні навчальні плани, розроблені професійними викладачами, програмне забезпечення, хмарні технології, практичні кейси доступні виключно для інституціональних учасників Oracle Academy.

Після закінчення навчальних курсів Академії Cisco та Oracle Academy та успішної здачі фінальних екзаменів, студенти отримують не тільки записи в залікову книжку, а ще й сертифікат про закінчення відповідних курсів та електронні бейджи від загальновідомих лідерів в царині інформаційних технологій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь