Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася сесія селищної ради в режимі онлайн.

Дата: 05.11.2021 14:17
Кількість переглядів: 553

05 липня 2021 року о 10:00 годині під головуванням Людмили ПЕТРОВОЇ, Великоновосілківського селищного голови відбулося засідання чотирнадцятої сесії Великоновосілківської селищної ради 8-го скликання. 

В ході проведення сесії було заслухано ряд важливих для Громади питань та затверджено декілька цікавих та корисних програм серед яких:

  1. Про Програму «Безпечне містечко» Великоновосілківської селищної ради на 2021-2023 роки. З метою здійснення комплексу заходів, що сприятимуть національній безпеці, підвищенню рівня законності і правопорядку, рівня безпеки дорожнього руху на території Великоновосілківської селищної ради
  2. Про Програму забезпечення правопорядку на території Великоновосілківської селищної ради «Правопорядок - 2022-2024» З метою здійснення дійових заходів щодо подальшого та належного забезпечення дотримання законності і правопорядку, боротьби зі злочинністю на території селищної ради

Окрім цього з метою створення сприятливих умов для реалізації державної політики у сфері зміцнення здоров’я населення у фізкультурно-оздоровчих і фізкультурно-спортивних послугах за місцем проживання та відпочинку, пропаганди ведення здорового способу життя та впровадження відповідних принципів та ідеалів, залучення якомога більшої кількості широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом. Вирішено створити КП «Великоновосілківський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Великоновосілківської селищної ради»

Також було внесено зміни:

  • до рішення селищної ради від 20.12.2020 №8/1-24 «Про затвердження Положення про Управління освіти, культури, сім?ї, молоді та спорту Великоновосілківської селищної ради»;
  • до спільної Програми «Ветеран» Великоновосілківської селищної ради на 2021–2025 роки;
  • до рішення селищної ради від 29.01.2021 № 8/5-209 «Про створення Комунальної установи «Центр соціально - психологічної реабілітації дітей Великоновосілківської селищної ради»

Також прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

З усіма прийнятими рішеннями ви можете ознайомитися на офіційному вебсайті Великоновосілківської селищної ради в розділі «Офіційні документи»

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь