Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо взяти участь у премії «Державник року»!

Дата: 16.11.2021 16:23
Кількість переглядів: 301

 

Фото без опису

Київська школа державного управління імені Сергія Нижного – це неурядовий проєкт професійної  підготовки політиків та державних службовців. 

Багатство та процвітання будь-якої країни неможливе без ефективного державного  управління. Саме тому КШДУ ім. С. Нижного започатковує премію «Державник року»,  в 6 номінаціях: 

1. Головна номінація премії – «Реформатор року»; 

2. «Законотворець року»; 

3. «Управлінець року»; 

4. «Найкраща гуманітарна ініціатива в державній сфері»; 

5. «Найкраща бізнес-ініціатива в державній сфері»; 

6. «Найкраща регіональна ініціатива». 

Наша мета – підтримати тих, хто розбудовує ефективну систему роботи українських державних  інституцій. 

Київська школа державного управління ім.Сергія Нижного запрошує взяти участь у премії  «Державник року», яка буде проходити 11 грудня 2021 року. 

Серед журі премії «Державник року»: 

Наталія Алюшина – Голова Національного агентства України з питань державної служби. 

Ігор Попов – Експерт Українського інституту майбутнього (UIF), народний депутат України, заступник Голови Секретаріату Президента України, Представник Президента України у Верховній  Раді України (2009-2010) 

Вадим Денисенко – Виконавчий директор Українського інституту майбутнього, Народний депутат  України VIII скликання, засновник і головний редактор Еспресо TV, Представник Кабінету Міністрів  України у Верховній Раді. 

Пьотр Кульпа – керівник міжнародного напрямку КШДУ, юрист, викладач, член уряду Польщі,  заступник держ.секретаря Польщі з більш ніж 10-річним досвідом аудиту. Магістр ділового  адміністрування. 

Олеся Бацман – українська журналістка, телеведуча, головна редакторка інтернет-видання  «ГОРДОН». 

Владислав Рашкован – український фінансист, заступник виконавчого директора від України  у Міжнародному валютному фонді, в.о заступника Голови Національного банку України  (2014-2016). 

Ігор Ліскі – засновник та голова наглядової ради групи компаній «Ефективні інвестиції»,  співзасновник Українського інституту майбутнього, член ради директорів Канадсько-української  торгової палати, депутат Луганської міської ради VI скликання.

Переможці отримають цінні призи, а також можливість безкоштовно пройти навчання за рахунок стипендії від КШДУ ім.Сергія Нижного у всесвітньо відомій Школі державної політики імені Лі  Куан Ю при Національному університеті Сінгапуру (Lee Kuan Yew School of Public Policy (National  University of Singapore). 

Важливо: Більш детальну інформацію про час та локацію урочистого вручення премії «Державник  року» буде повідомлено ближче до заходу. 

Подробиці на сайті: kspa.com.ua/derjavnik або за телефоном: 093 177 04 94; 044 233 16 33. 

Зверніть увагу: Умовами премії передбачено можливість номінувати на вручення премії не лише  себе та/або власний проєкт, але й колег, знайомих та друзів, чия робота заслуговує на відзначення. 

Запрошуємо приєднатись до участі у премії «Державник року», та подати власні проєкти та  ініціативи та/або рекомендувати для участі Ваших колег (з коротким описом номінанта та його  проєкту/ініціативи), що принесли відчутний результат та користь для суспільства. 

Анкети та/або рекомендації надсилайте на електронну пошту: derjavnik@kspa.com.ua, або  реєструйтесь на сайті: kspa.com.ua/derjavnik. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь