Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Взяли участь у семінарі для працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, міських, селищних, сільських рад та військово-цивільних адміністрацій Волноваського району

Дата: 23.11.2021 16:03
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

Управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації сьогодні в приміщенні  Волноваської райдержадміністрації було проведено семінар для працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, міських, селищних, сільських рад та військово-цивільних адміністрацій Волноваського району, до повноважень яких віднесена реалізація внутрішньої та інформаційної політики держави на місцевому рівні. Участь у заході взяли представники з Великоновосілківської селищної ради.

На порядок денний були винесені наступні питання:

Вступне слово – начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, Тюріна Тетяна Олексіївна.

1. Налагодження взаємодії органів державної влади та місцевого самоврядування з інститутами громадянського суспільства, особливості здійснення відповідної комунікації в умовах імплементації реформи децентралізації – заступник начальника відділу комунікацій з громадськістю, Присяжнюк Ольга Петрівна.

2. Удосконалення системи інформування вищого керівництва держави та керівництва облдержадміністрації щодо суспільно-політичної ситуації на території області, ключові аспекти підвищення якості аналітичної та прогностичної складової відповідних інформаційно-аналітичних матеріалів – завідувач сектору моніторингу аналізу та прогнозування суспільно-політичних процесів, Рєзков Михайло Іванович.

3. Організація та проведення державних регіональних свят і пам’ятних дат, вшанування пам’яті захисників України, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України – завідувач сектору з питань організації масових заходів, Калігаєва Надія Євгенівна. 

4. Взаємодія із засобами масової інформації та особливості функціонування офіційних вебсайтів органів державної влади та місцевого самоврядування – заступник начальника відділу пресслужби, Масюченко Надія Олександрівна.

5. Заключне слово – заступник начальника управління-начальник відділу комунікацій з громадськістю, Наумова Олена Вікторівна.

Наприкінці зустрічі всі присутні мали можливість отримати відповіді на свої питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь