Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань ТЕБ і НС

Дата: 26.11.2021 15:20
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

Сьогодні в залі засідань Великоновосілківської селищної ради відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядок денний було винесено питання щодо організації навчального процесу в закладах освіти Великоновосілківської селищної ради.

Після обговорень питання членами комісії було прийнято рішення: 

1. Зважаючи на стан та динаміку захворюваності на території Великоновосілківської селищної ради починаючи з 29 листопада 2021 року продовжити освітній процес в очному режимі для всіх закладів загальної середньої освіти селищної ради з дотримання санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог  «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

2. Управлінню освіти, культури, сім`ї, молоді та спорту Великоновосілківської селищної ради (КУЛАЖЕНКО) видати наказ «Про роботу закладів загальної середньої освіти Великоновосілківської селищної ради з 29 листопада 2021 року» Продовжити роз’яснювальну роботу серед батьків учнів, щодо подальшої вакцинації батьків.

3. Рекомендувати Волноваській районній філії ДУ «Донецький ОЦКПХ МОЗ» (БАБІЧ) продовжувати здійснювати контроль за станом захворюваності серед учнів та працівників закладів загальної середньої освіти.

4. Рекомендувати відділенню поліції №1 (смт Велика Новосілка) Волноваського районного відділу поліції ГУ НП в Донецькій області (САРАЙЛИ) посилити контроль щодо перевірки дотримання обмежувальних карантинних заходів на території селищної ради (вакцинація персоналу об’єктів торгівлі, дотримання маскового режиму, попередження надмірного скупчення покупців в торгівельних закладах, дотримання правил перебування громадян на самоізоляції тощо) Забезпечити необхідні заходи реагування у разі виявлення факту порушення вимог законодавства щодо карантинних обмежень.

Посилити роз’яснювальну та агітаційну роботу серед населення у напрямку подовження вакцинації та неухильного дотримання протиепідемічних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь