Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання Людмили ПЕТРОВОЇ з Міжнародним днем людей з інвалідністю.

Дата: 03.12.2021 10:31
Кількість переглядів: 365

Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Сьогодні громадяни з інвалідністю та дітки з інвалідністю не полишені уваги та підтримки з боку керівництва Великоновосілківської селищної ради. Великоновосілківський селищний голова - Людмила ПЕТРОВА привітала діток з особливими потребами у комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Великоновосілківської селищної ради, подарувавши необхідні матеріали для навчання та фрукти.

Окрім цього завітала з подарунками до «Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великоновосілківської селищної ради «Турбота» де привітала осіб з інвалідністю, що перебувають у стаціонарному відділені Центру.

Людмила Василівна зазначила, що люди які зараз знаходяться в Центрі є прикладом несхильної волі, яка надихає багатьох на боротьбу за своє майбутнє, за право жити повно, насичено і відчувати себе невід’ємною істотною частиною цього світу.

Людмила Василівна подякувала всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної підтримки, й допомоги - реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Від усього серця зичимо Вам міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх ваших, справах.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь