Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи в рамках міжнародної акції "16 днів проти насильства"

Дата: 08.12.2021 16:05
Кількість переглядів: 1049

Фото без опису

Щорічно, в закладах культури Великоновосілківської селищної ради з 25 листопада до 10 грудня включно проводяться різноманітні заходи в рамках міжнародної акції "16 днів проти   насильства». Їх мета-  привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

 В рамках цієї акції  в Макарівському  СБД  була  проведена  виставка дитячих малюнків " Ми проти насилля" 27.11.2021р.

Багатирський СБК спільно із сільською бібліотекою провели онлайн- виставку малюнків, перегляд фільму, та вислухали лекцію "Проти насильства " яку провела психолог Ніколаєва Н. О. 26.11.2021р.

В Урожаненській сільській бібліотеці створено інформаційний куточок "Стоп насильству! "27.11.2021р.

В Розливенській сільській бібліотеці відбулася інформаційна виставка "СНІД! Подумай про майбутнє, обери життя!" 26.11.2021р.

В Шахтарській сільській бібліотеці відбулась виставка дитячого малюнку  « Ні, насильству в сім'і!»  26.11.2021р.

Розливенський СБК, 26.11.2021р. спільно з Розливенським ЗЗСО провів годину спілкування зі здобувачами освіти "ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЬСТВА".

 «Стоп насильству!», інформаційний куточок у Времівській сп/б, Зеленопільській сп/ бібліотеці  25.11.2021р.

В Роздольненській сільській бібліотеці до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом організована книжково- ілюстративна виставка- застереження «»СНІД- подумай про майбутнє. Збережи життя!» 30.11.2021р.

30 листопада 2021 року спільно зі спеціалістами Центру надання адміністративних послуг «Турбота», представниками поліції та спеціалістами відділу культури, сім`ї, молоді та спорту відбувся міні-тренінг на базі спеціалізованої служби підтримки постраждалих від домашнього насильства щодо привернення уваги населення громади до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

З0 листопада  в  Роздольненському СБК проведено флешмоб за участю молоді села "Зупинімо насильство разом!".

30 листопада в Богатирській та Андріївській сільських бібліотеках до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом  організована інформаційна виставка "СНІД! Подумай про майбутнє, обери життя!".

2 грудня Шахтарський СБК долучився до Міжнародної акції "16 днів проти насильства " з молоддю переглянули і обговорили відеоролик - "Право на життя".

2грудня в Костянтинопільському сільському клубі та в приміщенні адмінбудівлі Костянтинопільського старостинського округу були зроблені виставки "Насиллю немає виправдання!" та проведена тематична бесіда з учасниками художньої самодіяльності клубу.

3 грудня Роздольненський_СБК  організував перегляд відеороликів на тему «СНІД не знає жалю й каяття»  до дня боротьби зі СНІДом.

3 грудня Андріївський сільський будинок культури спільно з Андріївською сільською публічною бібліотекою-філією провів круглий стіл для юнацтва та молоді села на тему "Скажи насиллю СТОП!". 

4 грудня, в Урожайненському Будинку культури проведений круглий стіл з елементами тренінгу "Ми разом-проти насилля".

6 грудня, на базі Волноваського районного відділу №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області, працівниками Великоновосілківського СБК спільно з старшим інспектором ювенальної превенції СП відділення поліції №1 Волноваського РВП ГУ НП в Донецькій області, відбулась виховна година з клієнтами пробації «Ми проти насилля».

В кожному закладі культури селищної ради з 25.11. 2021р. по 10.12.2021р. проводиться інформаційна кампанія щодо привернення уваги населення  до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. На інформаційних стендах кожного закладу розміщені інформаційні плакати, отримані в рамках співпраці Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ та Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації до щорічної акції «16 днів проти гендерно-обумовленого насильства (ГОН)» для підвищення інформування про ГОН.

Відділ культури, сім’ї , молоді та спорту Великоновосілківської селищної ради оголосив онлайн- конкурс малюнків для дітей та молоді Великоновосілківської селищної ради «НАСИЛЬСТВУ- STOP!», в якому беруть участь представники кожного села та селища громади.

Детальніше з заходами закладів культури Великоновосілківської громади щодо Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» можна ознайомитися на офіційній фейсбук сторінці відділу культури, сім`ї, молоді та спорту «Культура Великоновосілківщини»:  https://www.facebook.com/culture.vnov .

Всесвітня акція «16 днів проти насильства» в громаді триває! Закликаємо суспільство до активних дій і нульової толерантності до насильства, яке немає виправдань при будь-яких обставинах. Правда завжди одна: якщо він любить, то ніколи не вдарить; зробити боляче - це не прояв симпатії; твоя "хата не скраю" - ти можеш допомогти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь