Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи в рамках міжнародної акції "16 днів проти насильства"

Дата: 08.12.2021 16:05
Кількість переглядів: 862

Фото без опису

Щорічно, в закладах культури Великоновосілківської селищної ради з 25 листопада до 10 грудня включно проводяться різноманітні заходи в рамках міжнародної акції "16 днів проти   насильства». Їх мета-  привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

 В рамках цієї акції  в Макарівському  СБД  була  проведена  виставка дитячих малюнків " Ми проти насилля" 27.11.2021р.

Багатирський СБК спільно із сільською бібліотекою провели онлайн- виставку малюнків, перегляд фільму, та вислухали лекцію "Проти насильства " яку провела психолог Ніколаєва Н. О. 26.11.2021р.

В Урожаненській сільській бібліотеці створено інформаційний куточок "Стоп насильству! "27.11.2021р.

В Розливенській сільській бібліотеці відбулася інформаційна виставка "СНІД! Подумай про майбутнє, обери життя!" 26.11.2021р.

В Шахтарській сільській бібліотеці відбулась виставка дитячого малюнку  « Ні, насильству в сім'і!»  26.11.2021р.

Розливенський СБК, 26.11.2021р. спільно з Розливенським ЗЗСО провів годину спілкування зі здобувачами освіти "ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЬСТВА".

 «Стоп насильству!», інформаційний куточок у Времівській сп/б, Зеленопільській сп/ бібліотеці  25.11.2021р.

В Роздольненській сільській бібліотеці до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом організована книжково- ілюстративна виставка- застереження «»СНІД- подумай про майбутнє. Збережи життя!» 30.11.2021р.

30 листопада 2021 року спільно зі спеціалістами Центру надання адміністративних послуг «Турбота», представниками поліції та спеціалістами відділу культури, сім`ї, молоді та спорту відбувся міні-тренінг на базі спеціалізованої служби підтримки постраждалих від домашнього насильства щодо привернення уваги населення громади до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

З0 листопада  в  Роздольненському СБК проведено флешмоб за участю молоді села "Зупинімо насильство разом!".

30 листопада в Богатирській та Андріївській сільських бібліотеках до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом  організована інформаційна виставка "СНІД! Подумай про майбутнє, обери життя!".

2 грудня Шахтарський СБК долучився до Міжнародної акції "16 днів проти насильства " з молоддю переглянули і обговорили відеоролик - "Право на життя".

2грудня в Костянтинопільському сільському клубі та в приміщенні адмінбудівлі Костянтинопільського старостинського округу були зроблені виставки "Насиллю немає виправдання!" та проведена тематична бесіда з учасниками художньої самодіяльності клубу.

3 грудня Роздольненський_СБК  організував перегляд відеороликів на тему «СНІД не знає жалю й каяття»  до дня боротьби зі СНІДом.

3 грудня Андріївський сільський будинок культури спільно з Андріївською сільською публічною бібліотекою-філією провів круглий стіл для юнацтва та молоді села на тему "Скажи насиллю СТОП!". 

4 грудня, в Урожайненському Будинку культури проведений круглий стіл з елементами тренінгу "Ми разом-проти насилля".

6 грудня, на базі Волноваського районного відділу №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області, працівниками Великоновосілківського СБК спільно з старшим інспектором ювенальної превенції СП відділення поліції №1 Волноваського РВП ГУ НП в Донецькій області, відбулась виховна година з клієнтами пробації «Ми проти насилля».

В кожному закладі культури селищної ради з 25.11. 2021р. по 10.12.2021р. проводиться інформаційна кампанія щодо привернення уваги населення  до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. На інформаційних стендах кожного закладу розміщені інформаційні плакати, отримані в рамках співпраці Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ та Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації до щорічної акції «16 днів проти гендерно-обумовленого насильства (ГОН)» для підвищення інформування про ГОН.

Відділ культури, сім’ї , молоді та спорту Великоновосілківської селищної ради оголосив онлайн- конкурс малюнків для дітей та молоді Великоновосілківської селищної ради «НАСИЛЬСТВУ- STOP!», в якому беруть участь представники кожного села та селища громади.

Детальніше з заходами закладів культури Великоновосілківської громади щодо Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» можна ознайомитися на офіційній фейсбук сторінці відділу культури, сім`ї, молоді та спорту «Культура Великоновосілківщини»:  https://www.facebook.com/culture.vnov .

Всесвітня акція «16 днів проти насильства» в громаді триває! Закликаємо суспільство до активних дій і нульової толерантності до насильства, яке немає виправдань при будь-яких обставинах. Правда завжди одна: якщо він любить, то ніколи не вдарить; зробити боляче - це не прояв симпатії; твоя "хата не скраю" - ти можеш допомогти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь