Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гуманітарний центр «Проліска» у м.Дніпро, надав допомогу селам Новий Комар, Одрадне та Роздольне Великоновосілківської селищної громади

Дата: 26.12.2022 18:00
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Гуманітарний центр «Проліска» у м.Дніпро, який працює за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні , надав допомогу селам Новий Комар, Одрадне та Роздольне Великоновосілківської селищної громади Донецької області, які знаходяться під постійними обстрілами.

Великоновосілківська селищна громада Донецької області одна з самих гарячих точок у Донецькій області. Села Новий Комар, Одрадне, Роздольне дуже потерпають від обстрілів. Вони фактично стерті з лиця землі. Місцеві мешканці дуже перелякані, бояться виходити на свої городи та перебувати на певних ділянках дороги, уздовж якої розташовані села, бо вона усипана мінами, розтяжками та нерозірваними снарядами. На вулицях населених пунктів можна побачити спалену ворожу техніку.
Цілодобові хаотичні обстріли з артилерії, танків та реактивних систем залпового вогню прицільно знищують житлові будинки місцевих мешканців. Люди мешкають у будинках з вибитими вікнами та зрешеченими дахами, а на вулиці вже зима. В селах жоден вид громадського транспорту не ходить, не працюють аптеки та магазини.  Вони без світла та зв’язку. Важко уявити,  в якому жаху живуть місцеві мешканці.
Працівники гуманітарного центру «Проліска» у м.Дніпро передали мешканцям сіл Новий Комар, Одрадне та Роздольне Великоновосілківської селищної громади Донецької області 100 будівельних наборів для потреб осіб, які постраждали внаслідок проведення бойових дій.
Надана допомога створить захист будинків від несприятливих  погодних умов та збереже їх від подальшої руйнації до початку необхідного ремонту!
Надання допомоги триває! Джерело: https://www.facebook.com/ProliskaDnipro



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь