Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЧИТЕЛІ ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ НОУТБУКИ ВІД GOOGLE

Дата: 12.01.2023 11:47
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

В ході дедалі безглуздої повномасштабної агресії Російської федерації проти України, яка триває вже майже рік більше ніж 2500 закладів освіти було зруйновано, більше 100 тис. дітей лишились можливості ходити до школи, разом із своїми батьками залишили свої домівки. Про нормальний учбовий процес в таких обставинах не може йти і речі. Як і багато інших громад області Великоновоселківська громада організувала навчання дітей в дистанційному форматі. Для якісного забезпечення цього процесу також потрібна і техніка для вчителів.

Вся комп’ютерна техніка, яка була наявна та евакуйована із закладів загальної середньої освіти була розподілена між педагогічними працівниками але ця кількість не забезпечила всіх потреб. В той самий час Міністерство освіти і науки України спільно з компанією «Google» та за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури ЮНЕСКО розпочало проект, який є продовженням ініціативи «Ноутбук кожному вчителю». В рамках цього проекту вчителям громади було надано 57 ChromeBook від компанії «Google».  

З метою допомогти українським учителям опанувати необхідні цифрові компетентності та освоїти нові девайси, МОН разом з компанією «Google» проведуть навчання за допомогою серії семінарів і онлайн-матеріалів, зокрема щодо використання Google Workspace for Education. Однією з таких можливостей є онлайн-курс «Цифрові інструменти Google для освіти», проходження якого доступне протягом 2022-2023 навчального року для освітян усіх рівнів на безоплатній основі. Доступ до розкладу та начальних матеріалів за посиланням - https://sites.google.com/view/gwua2223.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь