Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Психологічна допомога для ВПО в рамках гуманітарної платформи «СпівДія»

Дата: 06.02.2023 10:31
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

 Як подолати стрес, протистояти викликам сьогодення, як вирівняти свій емоційний стан та багато інших актуальних на сьогодні питань розглядаються під час зустрічей і тренінгів, які проводять фахівці Черкаський міський центр соціальних служб  для внутрішньо переміщених людей у рамках всеукраїнської гуманітарної платформи «СпівДія».

Гуманітарна платформа «СпівДія» координується за підтримки Офісу Президента України спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством молоді та спорту України й покликана забезпечувати допомогу цивільному населенню за різними напрямами, зокрема, й надання психологічної підтримки.

-  Такі тренінги дуже пізнавальні й корисні. Наприклад, для мене були новими техніки й інструменти, які дозволяють заспокоїтися й віднайти рівновагу на основі фізичних відчуттів – коли ти відчуваєш, як міцно обома ногами стоїш на землі, нагріваєш руки тощо. Або, коли всі присутні люди утворюють коло і потім по колу кожен висловлює побажання сусідові. Якщо ти не знаєш людину, ти, фактично, бажаєш йому те, що хочеш сам. Коли ти чуєш всі ці побажання, відчуваєш єдність людей… в мене аж сльози на очі навертались, – розповідає Вікторія Саранкіна з Краматорська, яка вже майже рік проживає в Черкасах у гуртожитку.

Жінка також зазначила, що неймовірна робота проводиться центром соціальних служб і для дітей. Обоє її сини, яким 11-ть і 13,5 років, з великим задоволенням відвідують різні заходи і з нетерпінням чекають нових. Вона дуже вдячна Черкаському міському центру соціальних служб, департаменту соціальної політики, міській владі й взагалі Черкасам, які стали для них другою домівкою.

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь