Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо приєднатися до вечору пам’яті «Memory-time»

Дата: 17.02.2023 19:23
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

20 лютого 2023 року о 16:00 ми вшановуємо пам'ять героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. 9 років тому під час Революції гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників. Цьогорічна кампанія вшанування, яка триватиме з 15 по 20 лютого, проходить під гаслом «Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни».

Якщо ти молодий свідомий українець чи українка і маєш бажання більше дізнатися про страшні події того часу, про Героїв Небесної Сотні, збагатити свої знання про Євромайдан та його причини безпосередньо від учасників Майдану запрошуємо тебе приєднатися до вечору пам’яті «Memory-time», який проводить управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. 

У заході візьмуть участь безпосередні учасники Євромайдану Олена ІВАНОВА, наукова співробітниця Національного військово-історичного музею України, волонтерка громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Коло.медіа», Микола БОНДАР, військовий Збройних Сил України, голова громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Коло.медіа», Юрій АКСЕНИН, син Героя Небесної Сотні, голова громадської організації «Родина Героїв Небесної Сотні» та матері загиблих донеччан Героїв Небесної Сотні.

Вечір-пам'яті буде проводитися 20 лютого о 16:00 за посиланням: https://meet.google.com/eim-chvn-sdxа, також захід буде  транслюватися на сторінці управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/DepartmentOfFamilyAndYouth/live_videos/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь