Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хочу помститися окупантам, - поліцейський поповнив лави штурмової бригади «Лють»

Дата: 06.03.2023 19:56
Кількість переглядів: 71

43-річний підполковник поліції не сумнівався у своєму виборі, коли розпочався набір в Об’єднану штурмову бригаду Національної поліції «Лють». Анатолій Бурак — із родини військових. Офіцер запасу Збройних Сил України, колишній військовий вертольотчик, неодноразово брав участь у виконанні завдань в зоні АТО/ООС у 2014-2020 роках.  

«Важко пережити біль втрати захисників нашої держави, а особливо тих, кого знаєш, товаришів, із якими навчався у військовому інституті, із якими пройшов льотний вишкіл, — каже підполковник поліції. — Один із них, героїзмом, мужністю і відвагою якого пишаюсь, — мій однокурсник, полковник ЗСУ Мариняк Олександр Мирославович. Він удостоєний високого звання Героя України. На жаль, посмертно». 

Усі етапи відбору до штурмової бригади «Лють» Анатолій Бурак пройшов успішно. Тепер вже проходить відповідне навчання, повідомляє офіційний вебпортал Національної поліції України.

«Хочу помститися окупантам, нищити їх усіма можливими способами, реалізувати себе як воїн», - каже підполковник поліції.

Мама і дружина поліцейського сильно переживали, але підтримали його. А от однозначно схвалив таке рішення - брат, майор ЗСУ, діючий військовий вертольотчик.

«Упевнений, що мій батько, полковник ЗСУ, військовий вертольотчик, який, на жаль, відійшов у вічність, також би схвалив мій вибір. Він завжди мене у всьому підтримував, — зауважує Анатолій Бурак. — А наша Україна — незламана і непереможна, бо ворог в усі віки завжди знаходив смерть на нашій священній українській землі. Тому маємо її звільнити від російського окупанта якнайшвидше».  

Нагадаємо,  Міністерство внутрішніх справ (МВС) продовжує набір військовослужбовців до “Гвардії наступу”.  У рамках проєкту створено вісім штурмових бригад. 

Так, наприклад, як ми вже повідомляли, на Донеччині триває набір до штурмової бригади Нацполіції України «Лють».  Подати анкету можна    онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до ректрутингових центрів у Краматорську та Покровську. Більш детальну інформацію ви можете отримати подзвонивши на безкоштовну  «гарячу лінію» 0 800 406 700. Об’єднана штурмова бригада НПУ «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Головне завдання підрозділу – визволення Донецька, Маріуполя та інших тимчасово окупованих населених пунктів.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь