Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми докладемо всіх зусиль для нашої Перемоги та розіб’ємо ворога, - кандидат до штурмової бригади «Лють»

Дата: 10.03.2023 21:05
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Доброволець Олександр Згурскій з перших днів повномасштабної війни вступив до 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, разом із побратимами захищав Харківщину. Тоді прийшло усвідомлення, що він не може присвятити себе мистецтву. Він не актор, а спецпризначенець. 

До того Олександр встиг завершити навчання у Луганській державній академії культури і мистецтв, здобув вищу освіту і викладав акторську майстерність за кордоном. Усвідомлюючи свою особисту відповідальність, у лютому повернувся до України, щоб приєднатися до лав захисників.

«У моїй родині вже є два офіцери. Тато військовослужбовець Збройних Сил України, мама – слідчий ОВС. Батьки не впливали на мій вибір професії, підтримали мене як тоді, так і зараз, коли я твердо вирішив вступити до спецпідрозділу «Лють». Не можу вчинити інакше, бо моя країна у війні», - зазначає 24-річний хлопець.

Від початку набору кандидатів до штурмової бригади Нацполіції Олександр одним із перших подав анкету, старанно і наполегливо проходив усі етапи відбору, довів, що його прагнення і любов до батьківщини допоможуть стати одним із кращих у команді Захисників.

«Це особливе відчуття, коли ти сильнішим за ворога йдеш вперед, бо за спиною стоять мирні люди. Вони вірять в тебе, а ти не можеш їх підвести. Щоб приєднатися до спецпідрозділу «Лють», я тренувався і продовжу це робити, бо від усіх нас залежить майбутнє нашої країни. Ми сильніші від окупантів, адже стоїмо на своїй землі, виборюємо свою свободу і майбутнє. Перемога буде за нами», - переконаний Олександр.

Нагадаємо,  Міністерство внутрішніх справ (МВС) продовжує набір військовослужбовців до “Гвардії наступу”.  У рамках проєкту створено вісім штурмових бригад. 

Так, наприклад, як ми вже повідомляли, на Донеччині триває набір до штурмової бригади Нацполіції України «Лють».  Подати анкету можна   онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до ректрутингових центрів у Краматорську та Покровську. Більш детальну інформацію ви можете отримати подзвонивши на безкоштовну  «гарячу лінію» 0 800 406 700. Об’єднана штурмова бригада НПУ «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Головне завдання підрозділу – визволення Донецька, Маріуполя та інших тимчасово окупованих населених пунктів.  

За матеріалами сайту Національної поліції України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь