Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Понад усе волію зробити так, щоб мої діти жили у вільній та незалежній Україні», - доброволець бригади «Сталевий кордон»

Дата: 17.03.2023 13:59
Кількість переглядів: 88

Для того, щоб швидше звільнити країну від ворога та завершити війну назавжди, 40-річний Володимир став добровольцем бригади «Сталевий кордон». 

Про формування бригад «Гвардії наступу» чоловік дізнався з соціальних мереж. На початку березня подав заявку до «Сталевого кордону».  Чоловік переконаний – російську навалу треба швидше зупиняти. 

«Фактор, який спонукав приєднатися саме до бригади «Сталевий кордон» насправді, - простий та очевидний. Під час строкової служби я був прикордонником, служив на острові Зміїному, тому одразу прийняв рішення, що службу буду проходити саме в лавах Держприкордонслужби», – розповів Володимир.  

Наразі чоловік пройшов усі етапи вивчення та добору. Надалі підготовка та навчання, а згодом вже разом з досвідченими бійцями звільнятиме українські землі від російських загарбників. 

«Я прагну захищати нашу країну. Понад усе волію зробити так, щоб мої діти жили у вільній та незалежній Україні! Ми захищаємо найдорожче, тому наше завдання – вигнати ворога з нашої землі і завершити цю війну назавжди», – поділився доброволець.  

Нагадаємо,  новим етапом формування українського добровольчого руху стало формування з лютого 2023 року штурмових бригад «Гвардії наступу». Основа нових бригад – офіцери та солдати, які мають чималий бойовий досвід. Поповнення нових бригад відбувається винятково з добровольців, високо мотивованих патріотів України, націлених саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. 

Державна прикордонна служба України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь