Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Понад усе волію зробити так, щоб мої діти жили у вільній та незалежній Україні», - доброволець бригади «Сталевий кордон»

Дата: 17.03.2023 13:59
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Для того, щоб швидше звільнити країну від ворога та завершити війну назавжди, 40-річний Володимир став добровольцем бригади «Сталевий кордон». 

Про формування бригад «Гвардії наступу» чоловік дізнався з соціальних мереж. На початку березня подав заявку до «Сталевого кордону».  Чоловік переконаний – російську навалу треба швидше зупиняти. 

«Фактор, який спонукав приєднатися саме до бригади «Сталевий кордон» насправді, - простий та очевидний. Під час строкової служби я був прикордонником, служив на острові Зміїному, тому одразу прийняв рішення, що службу буду проходити саме в лавах Держприкордонслужби», – розповів Володимир.  

Наразі чоловік пройшов усі етапи вивчення та добору. Надалі підготовка та навчання, а згодом вже разом з досвідченими бійцями звільнятиме українські землі від російських загарбників. 

«Я прагну захищати нашу країну. Понад усе волію зробити так, щоб мої діти жили у вільній та незалежній Україні! Ми захищаємо найдорожче, тому наше завдання – вигнати ворога з нашої землі і завершити цю війну назавжди», – поділився доброволець.  

Нагадаємо,  новим етапом формування українського добровольчого руху стало формування з лютого 2023 року штурмових бригад «Гвардії наступу». Основа нових бригад – офіцери та солдати, які мають чималий бойовий досвід. Поповнення нових бригад відбувається винятково з добровольців, високо мотивованих патріотів України, націлених саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. 

Державна прикордонна служба України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь