Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Від тимчасової зайнятості до постійної роботи

Дата: 30.03.2023 07:53
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Суспільно корисні роботи в рамках програми «Армія відновлення» - це не лише можливість отримати грошову винагороду для безробітного, але і шанс зарекомендувати себе, проявити свої робітничі та особисті якості. Нерідко пошукачам, які взяли участь в цьому урядовому проєкті, роботодавці пропонують постійну роботу.

Ірина Швейдер переїхала з Кіровоградської області до Дружківки в 2009 році. За освітою жінка - офісний службовець, але працевлаштуватись за фахом їй не вдалося. Вона працювала сортувальником на Дружківському фарфоровому заводі та ТОВ "Любава Люкс", потім - прибиральницею у школі.

З початком війни Ірина евакуювала дітей, але сама залишилася у місті. Дівчиназвернулася до Дружківського міського центру зайнятості за сприянням у пошуку роботи. У грудні 2022 року кар’єрна радниця запропонувала Ірині взяти участь у суспільно корисних роботах на комунальному підприємстві «Спектр».

«Пропозиція долучитися до суспільно корисних робіт виявилася дуже доречною, – розповідає жінка. – В такий важкий час не у кожного є можливість працювати і отримувати заробітну плату. Я люблю це місто, яке, можна сказати, стало для мене рідним. Турбота про нього – важлива частина мого життя. Коли все навколо прибране і охайне, росте впевненість, що перемога вже скоро, а інакше і бути не може! З початком весни додалося багато справ та всі ми розуміємо, що місту потрібна наша допомога».

В рамках проєкту «Армія відновлення» пані Ірина працювала підсобною робітницею майже чотири місяці та зарекомендувала себе уважною і відповідальною працівницею. Тому, коли в березні поточного року на підприємстві з’явилася вакансія дорожнього робітника, їй запропонували перейти на постійну роботу.

Після участі у суспільно корисних роботах за сприянням Дружківського міського центру зайнятості тільки протягом березня вже працевлаштовано 13 колишніх безробітних. Для багатьох мешканців Дружківки така тимчасова трудова діяльність є не тільки можливістю забезпечити себе, свою сім’ю, але долучитися до відбудови рідного міста.

Єдиний портал вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram https://bit.ly/2UnnJwh

Call-центр Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь