Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комендантська година та богослужіння онлайн: Стало відомо, як буде організоване святкування Великодня на Донеччині

Дата: 14.04.2023 07:16
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Особливостям організації проведення цьогорічного святкування Великодня на Донеччині був присвячений сьогоднішній брифінг, на якому мешканців області закликали були відповідальними і не дати шансів росіянам влаштувати криваві провокації. Саме безпекова складова примушує дотримуватись обмежень під час цього великого релігійного свята. 

Як повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, у відповідності з вимогами оперативно-стратегічних угруповань військ "Хортиця" і "Таврія" він підписав розпорядження щодо заборони масових зібрань у цей період. "Всі богослужіння та релігійні обряди мають пройти в онлайновому форматі, адже для росіян будь-яке зібрання. скупчення людей може стати бажаною мішенню", - зазначив очільник області.

"Ми не маємо права допустити жертв, яких можна уникнути, Наше завдання - максимально вживати заходи для безпеки життя та здоров`я жителів Донеччини і всіх, хто перебуває на території області", - наголосив Павло Кириленко. 

Начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Руслан Осипенко нагадав, що на території області з 21.00 до 5.00 діє комендантська година, в цей час громадянам заборонено знаходитись на вулицях населених пунктів без спеціальних дозволів. Відповідно, загальний доступ до культових споруд у неділю, 16 квітня, буде дозволений після закінчення комендантської години, а освячення почнеться орієнтовно о 5.00.

Джерело: dn.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь