Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рятувальники Донеччини закликають мешканців області не утворювати масових скупчень людей біля храмів на Великдень і нагадують про пожежну безпеку

Дата: 15.04.2023 07:33
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Про це говорили під час спільного брифінгу з начальником Донецької обласної військової адміністрації Павлом Кириленком, начальником Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексієм Мігріним та начальником поліції області Русланом Осипенком. 

Було зазначено, що з метою забезпечення безпеки населення від вибухонебезпечних предметів під час святкування Великодня , піротехнічними підрозділами Головного управління проводиться перевірка територій культових споруд та територій кладовищ на наявність ВНП. Вже в процесі відпрацювання було знешкоджено два вибухонебезпечних предмети. В той же час неможливо перевірити всі місця поховань, а противник може дистанційно мінувати кладовища вже після обстеження нашими піротехніками.

Також Олексій Мігрін нагадав про необхідність дотримання правил протипожежної безпеки у храмах (відповідна робота проводиться) і нагадав, що у 2023 році відбулись вже дві пожежі - в Мирнограді і Торецьку дві церкви буди пошкоджені вогнем. 

Як повідомлялося раніше, на засіданні Ради оборони Донецької області розглянуто заходи щодо збереження життя та здоров’я цивільного населення під час Великодніх свят, а відвідування кладовищ на Донеччині буде тимчасово обмежено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь