Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Своєчасно і в повному обсязі: У Головного управління ПФУ в Донецькій області зараз 837,9 тисяч отримувачів соціальних виплат

Дата: 20.04.2023 07:11
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Брифінг з актуальних питань пенсійного забезпечення провела сьогодні начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад. Вона зазначила, що Головне управління працює в напруженому, але нормальному робочому режимі. 

- Всі покладені завдання виконуємо в повному обсязі і здійснюємо свою основну задачу - це своєчасне нарахування та виплату пенсій, - розповіла Наталія Рад. - Сьогодні ми маємо 837,9 тисяч отримувачів соціальних виплат, адже, окрім пенсії, ще прийняли функції з субсидій та пільг, а також з соціальних виплат від фонду соціального страхування. Загальна потреба на всі соціальні виплати, які ми проводимо впродовж квітня місяця, складає 5,3 млрд гривень,  у тому числі ми маємо 72 тисячі отримувачів субсидій (середня виплата становить 1246 гривень), а також 30,3 тисячі отримувачів соціальних виплат. На їх фінансування буде загалом спрямовано 245 млн грн. Всі виплати ми проводимо у встановлені законом терміни, відповідно до затверджених графіків, своєчасно і в повному обсязі.

На території області здійснюється регулярний прийом громадян з урахуванням безпекової ситуації у 13 містах. Це Краматорськ, Слов`янськ. Лиман, Дружківка, Костянтинівка, Покровськ, Селидове, Новогродівка, Добропілля, Олександрівка, Курахове, Мирноград і Торецьк. В деяких населених пунктах, таких як Краматорськ, спеціалісти Пенсійного фонду працюють на двох або трьох майданчиках. Ведеться постійна робота над збільшенням кількості тих місць, куди можна звернутись і отримати послуги з пенсійного забезпечення. Загалом, мешканцям області з початку року надано 92,4 тисячі послуг, у тому числі, 65 тисяч з пенсійного забезпечення, 24,7 тисячі з питань субсидій і пільг, та 3,3 тисячі з питань соціального страхування.

Про які питання ще йшлося на брифінгу, ви можете дізнатися з цього відео:

 

<>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь