Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Що ви знаєте про сучасну глобальну освіту?

Дата: 12.05.2023 07:00
Кількість переглядів: 34

Фото без опису
Пропонуємо вам 5 фактів🤓, які змінять ваше ставлення до цієї теми!

1️⃣ За даними ЮНЕСКО, приблизно 258 мільйонів дітей і підлітків у всьому світі не відвідують школу. Більшість з них живуть у країнах Африки та Південної Азії.

2️⃣ Кількість іноземних студентів неухильно зростає: за даними Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), у 2019 році понад 5 мільйонів студентів навчалися за межами своєї країни.

3️⃣ Рівень грамотності жінок також підвищився в усьому світі: кількість жінок, які не вміють писати, скоротилася з 496 мільйонів у 2000 році до 432 мільйонів у 2018 році.

4️⃣ Нарешті, через пандемію COVID-19 близько 1,6 мільярда учнів у понад 190 країнах були позбавлені можливості відвідувати школу, що підкреслює необхідність вивчення нових та гнучких підходів до навчання.

5️⃣ Приблизно половина населення світу (3,6 млрд осіб) досі не має доступу до інтернету. Щонайменше 463 млн, або майже третина студентів, не мають доступу до дистанційного навчання. Здебільшого через відсутність політики онлайн-навчання або нестачу обладнання.

🇺🇦 Щоб підвищити цифрові навички українців та українок, Мінцифри ще у 2020 році створили платформу Дія.Цифрова освіта. І хоча в Україні приблизно 78% громадян майже щодня користуються інтернетом, розвиток цифрової грамотності залишається важливим пріоритетом держави.

📲 Дія.Цифрова освіта допоможе опанувати сучасні діджитал-продукти, які полегшують щоденну роботу та допомагають організувати дозвілля, зануритися в тему криптовалют, штучного інтелекту та найсучасніших цифрових професій.

Спойлер! Незабаром на платформі з’явиться оновлення, що дозволить вам розширити можливості для працевлаштування. Але про це — згодом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь