Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Сокіл» («Джура») – всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, метою якої є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва.

Дата: 15.06.2023 19:31
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

«Сокіл» («Джура») – всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, метою якої є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва.
    З 05 по 09 червня 2023 року тривав ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Джура-Сокіл» для середньої вікової категорії. Організатори – Донецький обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді. 
    Участь у ІІ етапі гри середньої вікової категорії взяли 30 роїв (240 учасників) з Лиманської, Очеретинської, Званівської, Сіверської, Слов’янської, Соледарської, Мар’їнської, Олександрівської, Бахмутської, Мирноградської, Удачненської, Іллінівської, Курахівської, Вугледарської, Краматорської, Великоновосілківської, Черкаської, Шахівської, Добропільської, Селидівської, Святогірської, Миколаївської, Новодонецької, Дружківської, Авдіївської, Торецької, Білозерської, Волноваської, Хлібодарівської територіальних громад.
     Гра проходила з використанням Інтернет-ресурсів: Telegram, YouTube, Google docs, Google Classroom. Усі діти були зареєстровані у класах, конкурси проходили у формі тестування за допомогою освітньої платформи Всеосвіта. Обов’язковою умовою участі у грі було представлення роїв, які можна переглянути за покликанням: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0KTD3QCsfeLpnoktpDCDtKarUtnuTxYdGBwJzwhdXw2DnwNsVku74gauFmPTqTTvrl&id=100083717144407
     Змагальна програма гри складалася з інтелектуальної гри-вікторини «Відун» (перевірка знань з історії України), конкурсів строю та маршової пісні «Впоряд» (стройова підготовка), «Рятівник» (надання першої домедичної допомоги), «Таборування» (перевірялися знання з організації та облаштування території табору, обов’язки чергової чоти та нічної стійки, порядок шикування, організація осавульської служби), «Орієнтування» (перегляд відео та відмітка контрольних пунктів дистанції, яку долає інструктор).
   Тиждень змагань визначив переможців ІІ етапу гри у середній віковій категорії, якими став  рій «Гайдамаки» Великоновосілківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Великоновосілківської селищної ради Донецької області (педагог-виховник Паньков Віктор Вікторович).
  Рій «Гайдамаки» буде представляти Донеччину на Всеукраїнському етапі гри, що відбудеться у серпні у Закарпатській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь