Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працевлаштування з користю для всіх.

Дата: 30.06.2023 22:20
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Працевлаштування з користю для всіх. Наразі в Україні діють урядові програми, які дозволяють роботодавцям отримати компенсації при працевлаштуванні безробітних певних категорій. Завдяки цьому пошукачі отримують бажану роботу, а працедавці - фінансову підтримку з боку держави.

У якості прикладу можна привести історію працевлаштування Сергія з міста Слов’янськ. Чоловік звернувся за допомогою у пошуку роботи до фахівців Слов’янського міського центру зайнятості. Він має вищу економічну освіту та великий досвід роботи бухгалтером і менеджером. Сергій шукав відповідні вакансії, пов’язані саме з цими спеціальностями.

В той самий час до центру зайнятості звернувся підприємець Костянтин, який шукав менеджера з адміністративної діяльності. Фахівці запропонували працедавцю скористатись новими фінансовими можливостями - отримати компенсацію за працевлаштування зареєстрованого безробітного. Рекрутери провели аналіз професійно-кваліфікаційного складу безробітних, врахували, що Сергій є особою з інвалідністю, та запропонували йому поспілкуватись з підприємцем.

Співбесіда пройшла вдало. Пошукач отримав роботу, яка його повністю влаштовує, а роботодавець – кваліфікованого працівника та право на фінансове відшкодування у розмірі 50 відсотків фактичних витрат на оплату праці згідно з постановою № 124 «Про затвердження Порядку надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних». Загальна тривалість такої виплати становить не більше 6 місяців за умови збереження гарантій зайнятості особи протягом періоду, що перевищує виплати у два рази.

Запрошуємо роботодавців скористатись новими можливостями, які надає держава.

Більш детальну інформацію щодо порядку надання компенсацій можна дізнатися за посиланням https://bit.ly/3Pnpxnb 

Виникли питання або потрібна більш детальна інформація? Звертайтеся до фахівців центру зайнятості https://bit.ly/3oSCie, або call-центру Донецького обласного центру зайнятості безкоштовно 0-800-33-61-67.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь