Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ КОМІСІЇ

Дата: 12.07.2023 11:56
Кількість переглядів: 510

Засідання комісії від 21.09.2023

Станом на 21 вересня 2023 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 1 заяву про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». Комісією розглянуто дану заяву та прийнято рішення надати компенсацію заявнику.

Засідання комісії від 28.09.2023

Станом на 28 вересня 2023 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 2 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення» та 1 заява про надання  компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. Комісією розглянуто дані заяви. За результатом розгляду прийнято рішення надати компенсацію всім заявникам.

Засідання комісії від 11.10.2023

Станом на 11 жовтня 2023 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 1 заяву про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». Комісією розглянуто дану заяву та прийнято рішення надати компенсацію заявнику.

Засідання комісії від 28.10.2023

Станом на 28 жовтня 2023 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 4 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення надати компенсацію всім заявникам.

Засідання комісії від 07.11.2023

Станом на 07 листопада 2023 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 4 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення» та 1 заява про надання  компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення надати компенсацію 4 заявникам та відмовити 1 заявнику у зв’язку з отриманням від заявника повідомлення про відкликання заяви.

Засідання комісії від 17.11.2023

Станом на 17 листопада 2023 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 3 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення» та 1 заява про надання  компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення надати компенсацію всім заявникам.

Засідання комісії від 07.12.2023

Станом на 07 грудня 2023 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 1 заява про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». Комісією розглянуто дана заяви та прийнято рішення надати компенсацію заявнику.

Засідання комісії від 12.01.2024

Станом на 12 січня 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 4 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». Комісією розглянуто дана заяви та прийнято рішення компенсацію всім заявникам.

Засідання комісії від 22.01.2024

Станом на 22 січня 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 4 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення компенсацію всім заявникам.

Засідання комісії від 20.02.2024

Станом на 20 лютого 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді подано 8 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». Комісією розглянуто 4 заяви та прийнято рішення надати компенсацію 3 заявникам та відмовити 1 заявнику у зв’язку з повною руйнацією житлового будинку і рекомендацією заявнику подати відповідну заяву на отримання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна. Інші заяви ще знаходяться в роботі та потребують проведення обстеження пошкоджених об’єктів.

Засідання комісії від 27.02.2024

Станом на 27 лютого 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді в роботі було 4 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення» та 2 заяви на отримання житлових сертифікатів за знищене майно. Комісією розглянуто 5 заяв та прийнято рішення надати компенсацію 3 заявникам та 2 заявникам надати житлові сертифікати на придбання житла. Одна заява ще знаходяться в роботі та потребує проведення обстеження пошкодженого об’єкту.

Засідання комісії від 12.03.2024

Станом на 12 березня 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді в роботі було 2 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». ». Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення компенсацію всім заявникам.

Засідання комісії від 19.03.2024

Станом на 19 березня 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді в роботі було 2 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення» та 2 заяви на отримання житлових сертифікатів за знищене майно. Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення надати компенсацію 2 заявникам та 2 заявникам надати житлові сертифікати на придбання житла.

Засідання комісії від 21.03.2024

Станом на 21 березня 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді в роботі було 1 заява про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення». Комісією розглянуто дану заяву та прийнято рішення відмовити заявнику у наданні компенсації на відновлення у зв’язку з повною руйнацією житлового будинку і рекомендацією заявнику подати відповідну заяву на отримання компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна.

Засідання комісії від 27.03.2024

Станом на 27 березня 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді в роботі було 1 заява про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення» та 2 заяви на отримання житлових сертифікатів за знищене майно. Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення надати компенсацію 1 заявнику та 2 заявникам надати житлові сертифікати на придбання житла.

Засідання комісії від 05.04.2024

Станом на 05 квітня 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді в роботі було 3 заяви про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення» та 1 заява на отримання житлового сертифікату за знищене майно. Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення відмовити 1 заявнику у наданні компенсації на відновлення, у зв’язку з не відповідністю об’єкта вимогам законодавства, надати компенсацію 2 заявникам та 1 заявнику надати житловий сертифікат на придбання житла.

Засідання комісії від 16.04.2024

Станом на 16 квітня 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді в роботі було 1 заява про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення» та 1 заява на отримання житлового сертифікату за знищене майно. Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення надати компенсацію 1 заявнику та 1 заявнику надати житловий сертифікат на придбання житла.

Засідання комісії від 26.04.2024

Станом на 26 квітня 2024 року по Великоновосілківській селищній територіальній громаді в роботі було 9 заяв про надання компенсації для відновлення об’єктів нерухомого майна, пошкодженого внаслідок збройної агресії рф, з використанням послуги «єВідновлення» та 1 заява на отримання житлового сертифікату за знищене майно. Комісією розглянуто дані заяви та прийнято рішення надати компенсацію 6 заявникам, по 1 заяві – відмовлено, у зв’язку з неможливістю провести обстеження об’єкту через безпекову ситуацію та по заяві за знищене майно прийнято рішення про призупинення її розгляду до дати виключення населеного пункту з переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, затвердженого наказом Мінреінтеграції №309 від 22 грудня 2022 року. 2 заяви на отримання компенсації за пошкоджене майно ще знаходяться в роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь