Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Армія відновлення»: праця на перемогу

Дата: 10.07.2023 11:06
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

«Армія відновлення»: праця на перемогу

В умовах повномасштабної війни всі зусилля суспільства спрямовані на опір агресору та подолання наслідків вторгнення. Тому, зростає необхідність збільшення кількості трудових ресурсів, які забезпечують нормальне функціонування суспільства. Одним з таких процесів  є – залучення безробітних до оплачуваних суспільно корисних робіт в рамках програми «Армія відновлення». Це чудова можливість для безробітних зацікавити роботодавця до працевлаштування на постійній основі, проявивши всі свої навички та професійні компетенції.

У Великоновосілківській селищній громаді до оплачуваних суспільно корисних робіт протягом червня долучилось 10 мешканців. Безробітні виконували роботи з забезпечення функціонування та життєдіяльності в селах громади (заготівлі дров, благоустрою території, виконанню ремонтних робіт тощо).

За виконання суспільно корисних робіт безробітні отримують оплату із розрахунку мінімальної заробітної плати. До того ж такий вид зайнятості зараховується до страхового стажу та надає усі соціальні гарантії трудового законодавства.

Сьогодні головне не опускати руки та підтримувати один одного.  Війна триває, і кожен з нас, в межах своїх повноважень та на своєму «фронті» має наближати Перемогу України. А вона здобувається і там, де точаться бої, і там, де люди підтримують свої міста, турбуються про них. Суспільно корисні роботи продовжуються, тож  сподіваємося на «армію відновлення» та разом підтримуємо та відбудовуємо країну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь