Великоновосілківська селищна військова адміністрація Волноваського району Донецької області
Донецька область, Волноваський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця з партнерськими організаціями – триває.

Дата: 13.07.2023 10:40
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Співпраця з партнерськими організаціями – триває.

13 липня в рамках наглядової пробації фахівцем відділу № 7 Донеччини разом з начальником відділу соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Великоновосілківської селищної ради «Турбота» за допомогою  відео зустрічі через Google Meet  було проведено профілактичну лекцію з клієнтом пробації на тему: «Недопущення скоєння повторних злочинів під час відбування покарання». Під час проведення заходу в черговий раз було наголошено на недопущення скоєння повторних злочинів і порушень громадського порядку, проведено роз’яснювальну роботу про можливі наслідки порушень громадського порядку й умов відбування покарання. Крім того, повторно роз’яснено порядок та умови відбування призначеного судом покарання.

Також представником партнерської організації проведено інформативно-консультаційну бесіду «Попередження насильства в сім’ї». В ході бесіди розглядався та роз’яснювався Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству». Увагу  акцентували  на  понятті сімейне насильство, розглядали чотири види насильства в сім’ї, були відокремлені групи мотивів, які спонукають злочинця вчиняти насильство проти членів своєї родини, та поінформовано учасника заходу про алгоритм дій, якщо особа зазнає насильства в сім’ї.

Варто зазначити, що проведення таких профілактичних, інформативно-консультативних заходів спільно з партнерськими організаціями – буденне явище в роботі персоналу відділу, метою якого є не лише здійснення контролю, а й попередження скоєння повторних правопорушень особами, які перебувають на обліку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь